Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Hokej na zemi

Král z Třince odvezl výhru, Zlín podeváté v řadě nebodoval naplno

Praha - Návrat Richarda Krále do Třince nakonec dopadl vítězně pro bývalého kapitána Ocelářů, když jeho Pardubice udolaly Slezany 1:0. Již sedmou výhru z devíti domácích zápasů si připsali hokejisté Chomutova, když zdolali doma Vítkovice 4:0. Velkou měrou se na tom opět podílel Roman Červenka, jenž se dvakrát trefil a jednou asistoval. Dramatický duel v Plzni ovládla Olomouc, která tak po dvou prohrách zabrala. Naopak stále se nedaří Zlínu, který sice zvítězil v Mladé Boleslavi po nájezdech, ale podeváté v řadě nebodoval naplno.

Richard Král
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

Plzeň - Olomouc 3:5

Nejdříve se dostali do vedení, poté Plzeň otočila, nakonec ale v posledních devíti minutách nasázeli tři góly a rozhodli o svém vítězství. Hokejisté Olomouce zvítězili na západě Čech 5:3 a po dvou prohrách opět navázali na svou famózní sérii deseti utkání, kdy se jim podařilo bodovat. Velkou měrou k vítězství Mory přispěl Tomáš Mikúš, jenž se postaral o vyrovnávací i vítěznou branku. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/323535-zapas-plny-zvratu-ovladla-olomouc-a-po-dvou-prohrach-zabrala/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Plzeň - Olomouc

Třinec - Pardubice 0:1

Pardubice po složitém začátku s novým trenérem Richardem Králem vybojovaly už třetí výhru z uplynulých čtyř utkání. Své poslední vítězství se jim navíc podařilo vydolovat z ledu soupeře, kde z předchozích šesti zápasů získaly jen tři body. Triumf 1:0 v Třinci zajistil gólem z přesilovky v první třetině Gregorc.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/323525-pardubice-potvrdily-vzestup-pod-kralem-jedinym-golem-udolaly-trinec/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Pardubice

Mladá Boleslav - Zlín 0:1 SN

Zlínské čekání na plný bodový zisk se protáhlo na devět zápasů, Berani ale získali alespoň dva body za cenné vítězství 1:0 po samostatných nájezdech na ledě Mladé Boleslavi. Domácí sice jasně přestříleli svého soupeře 34:22, ale v nájezdech rozhodly trefy Havlíka a Čachotského o vítězství Moravanů. Předloňský mistr ale nadále zůstává na posledním místě extraligy, byť má stále dva zápasy k dobru na předposlední Karlovy Vary. (//sport/hokej/extraliga/322353-posledni-karlovy-vary-i-podruhe-v-sezone-zaskocily-spartu)

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/323537-zlin-opet-nebodoval-naplno-v-boleslavi-ale-triumfoval-po-najezdech)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Mladá Boleslav - Zlín

Chomutov - Vítkovice 4:0

Opět ve skvělé formě před domácím publikem se představil Roman Červenka a s ním i celý tým Chomutova. Reprezentační útočník se dvakrát trefil a jednou asistoval a Severočeši díky tomu doma zvítězili již posedmé z devíti utkání, když zdolali Vítkovice pohodlně 4:0. Spolu s Libercem tak Chomutov potvrdil nejlepší formu z domácího ledu v sezoně, získal zde 20 ze svých celkových 24 bodů. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/323536-cervenka-opet-radil-a-chomutov-prejela-vitkovice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Chomutov - Vítkovice

Sparta - Karlovy Vary 1:2 SN (hráno 14.10.)

I podruhé v sezoně si hokejisté Karlových Varů vyšlápli na Spartu. Ještě pod trenérem Karlem Mlejnkem zvítězili v předehrávce 17. kola 2:1 po samostatných nájezdech a ukončili vítěznou domácí sérii Pražanů. O výhře Energie rozhodl Rostislav Marosz. Velkou zásluhu na ní měl i brankář Tomáš Závorka, který si připsal 45 zákroků a zlikvidoval i všechny tři nájezdy.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/322353-posledni-karlovy-vary-i-podruhe-v-sezone-zaskocily-spartu)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Karlovy Vary

Hradec Králové - Liberec 3:4

Hokejisté Liberce vyhráli na ledě Hradce Králové 4:3 v prodloužení, o výhře rozhodl svoji druhou brankou v utkání Martin Bakoš deset sekund před koncem nastaveného času.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/324743-liberec-vyhral-v-hradci-bakos-rozhodl-deset-sekund-pred-koncem/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Hradec Králové - Liberec
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články