Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

SOUHRN 45. KOLA: Oceláři po pauze nemohou chytit dech, Zlín poskočil do desítky

Tři domácí zápasy, tři porážky se soupeři z popředí tabulky. Třinec završil nevydařený týden prohrou 0:1 v repríze posledního finále s Brnem. Oceláři ztrácí na první Liberec, který díky čtyřbodovému příspěvku Michala Birnera uspěl v Mladé Boleslavi, už deset bodů. Nejlepší aktuální formu potvrdila Plzeň, indiáni přejeli poslední Pardubice 8:3. V dobrých výkonech pokračuje také Zlín, Berani si poradili s Vítkovicemi a posunuli se na úkor Olomouce do desítky. Kohouti totiž v souboji tabulkových sousedů podlehli v prodloužení Litvínovu. Chomutov vydřel bod se Spartou a stáhl náskok dvanáctých Karlových Varů na tři body. Energie podlehla doma Hradci 1:4.

Zklamaní hokejisté Třince
zdroj: ČT4 autor: Jaroslav Ožana

Třinec - Brno 0:1

Oceláři utrpěli třetí domácí porážku v řadě, když podlehli Brnu 0:1. Výhru Komety v repríze posledního finále zajistil už ve druhé minutě Ondřej Němec. Brněnský brankář Marek Čiliak vychytal první nulu po návratu z KHL. Třinec promarnil v utkání i 106 sekund dlouhou výhodu pět na tři a prohrál po reprezentační přestávce všechny tři zápasy se skóre 3:11.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Brno

Zlín - Vítkovice 5:2

Čest domácích týmů zachránil ve 45. kole Zlín. Berani jako jediní uspěli na svém ledě, když i díky dvěma brankám Tomáše Fořta přehráli Vítkovice 5:2. Valaši ztratili v posledních čtyřech zápasech jediný bod a zásluhou lepšího skóre se posunuli na deváté místo před Litvínov a Olomouc.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Vítkovice

Olomouc - Litvínov 4:5 PP

Litvínov vyhrál v Olomouci 5:4 v prodloužení, ačkoliv ještě na začátku 38. minuty prohrával 1:3. Hosty zachránil 57 vteřin před koncem třetí třetiny obránce Marek Trončinský. V čase 62:41 pak rozhodl o druhém bodu pro Chemiky další zadák Jan Ščotka.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Litvínov

Mladá Boleslav - Liberec 1:4

Čtyřbodový Michal Birner zařídil Liberci výhru 4:1 na ledě Mladé Boleslavi. Reprezentační útočník nejprve přihrál na góly spoluhráčům Lencovi, Hudáčkovi a Valskému a vítězství zpečetil 61 sekund před koncem do prázdné branky.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Liberec

Pardubice - Plzeň 3:8

Podruhé za sebou schytaly Pardubice debakl od Plzně. Indiáni navázali na lednovou domácí výhru 11:1 a na ledě posledního týmu tabulky si připsali další vysoké vítězství, tentokrát 8:3. O úspěchu Indiánů rozhodla druhá třetina, kterou Západočeši i zásluhou dvou branek Kodýtka ovládli 5:1.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Plzeň

Karlovy Vary - Hradec Králové 1:4

Hradec Králové je po reprezentační pauze stoprocentní. Východočeši zvládli i třetí venkovní zápas během jednoho týdne, v Karlových Varech zvítězili 4:1. Pod výhru Hradeckých se dvěma brankami podepsal reprezentační obránce Filip Pavlík. Energie prohrála i páté únorové utkání, během neúspěšné série získala jediný bod.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Hradec Králové

Chomutov - Sparta 2:3 PP

Po dvou třetinách vedli hokejisté Sparty 2:0, nakonec ale museli výhru v Chomutově urvat až v prodloužení. O dvoubodovém zisku Pražanů na ledě třináctého celku tabulky rozhodl ve druhé minutě nastavení Lukáš Pech. Sparta se posunula před Mladou Boleslav na sedmou pozici, Chomutov zůstal třináctý, ale na Karlovy Vary už ztrácí jen tři body.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Sparta
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články