Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Liga mistrů CEV 2023/2024

SOUHRN 26. KOLA: Týmům ze dna tabulky se dařilo, Třinec stáhl náskok Sparty

První polovinu základní části extraligy uzavřelo kolo, které patřilo převážně týmům ze spodní poloviny tabulky. Pardubice jsou stále poslední, ale zvedly si sebevědomí druhou výhrou ve dvou dnech a hlavně přesvědčivým vítězstvím nad Kometou. Litvínov přehrál Kladno 4:1, pod novým realizačním týmem uspěly také Vítkovice, které vezou tři body z Hradce Králové. Venku vyhrál rovněž Zlín, když si poradil s Mladou Boleslaví. Loupila i Olomouc na Spartě, Pražané kvůli tomu vedou tabulku už jen o tři body před Třincem, který porazil Plzeň 5:2. Desetizápasová vítězná série Liberce skončila v samostatných nájezdech na ledě Karlových Varů.

Radost hokejistů Pardubic
zdroj: ČTK autor: David Taneček

Třinec - Plzeň 5:2

Úřadující mistr brzy prohrával 0:1, ale otočil stav na 4:1. Obrat řídil Michal Kovařčík v 6. a 24. minutě góly v přesilových hrách, další dvě branky vstřelili ve třetí třetině Matěj Stránský a Rostislav Martynek. Hosté ještě v závěru snížili i díky asistenci Milana Gulaše, ale při power-play pojistil Vladimír Dravecký výhru Ocelářů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Třinec - Plzeň

Sparta - Olomouc 1:2

Olomouc potvrdila, že se jí na ledě Sparty daří. V O2 areně zvítězila 2:1 a vyhrála zde počtvrté v řadě. Utkání rozhodl ve 49. minutě Petr Kolouch. Pražané, kteří nastoupili ve speciálních dresech na oslavu zisku titulu před 30 lety, prohráli podruhé ve dvou dnech.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Sparta - Olomouc

Karlovy Vary - Liberec 3:2 SN

Série deseti vítězných utkání Liberce skončila v Karlových Varech, Energie zvítězila 3:2 v samostatných nájezdech. Domácí měli na dosah i tříbodový zisk, když první třetinu vyhráli 2:0 a ještě v poslední minutě základní hrací doby vedli. Bílým Tygrům zajistil alespoň bod v čase 59:19 při hře bez brankáře Michal Birner. Nájezdy pak ale rozhodl domácí Dávid Gríger.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Karlovy Vary - Liberec

Pardubice - Brno 6:2

Poslední Pardubice teprve podruhé v sezoně vyhrály dva zápasy za sebou, když navázaly na sobotní rovněž domácí vítězství nad vedoucí Spartou 4:3. Proti Brnu zazářil první útok Dynama - Robert Kousal zaznamenal pět kanadských bodů za gól a čtyři asistence, Radoslav Tybor nastřílel hattrick.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Brno

Litvínov - Kladno 4:1

Severočeši při domácí premiéře nového trenéra Vladimíra Kýhose rozhodli ve třetí třetině čtyřmi góly během čtyř minut a 38 sekund. Dva góly "chemiků", kteří vyhráli potřetí z posledních čtyř utkání, dal Richard Jarůšek. Za hosty se až v samém závěru prosadil Brendan O'Donnell.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Kladno

Mladá Boleslav - Zlín 3:6

Bruslaři si připsali třetí porážku za sebou, naopak Berani po dvou prohrách zabrali, k čemuž přispěl dvěma góly Jakub Šlahař a třemi asistencemi Antonín Honejsek. Hosté vyhráli divokou první čtvrtinu 4:3 a v závěrečné části dvěma góly náskok pojistili.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Zlín

Hradec Králové - Vítkovice 0:2

Ostravané uspěli hned na první pokus po šesti prohrách a odvolání kouče Jakuba Petra pod vedením nového trenérského dua Mojmír Trličík, Rostislav Klesla. Jejich klíčovou postavou byl gólman Miroslav Svoboda, který udržel nulu díky 37 úspěšným zákrokům.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Vítkovice
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články