Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Sestřihy a momenty 8. dne: Češi zastavili rakouskou senzaci. Američané splnili povinnost s Polskem

Čeští hokejisté mají na MS další vítězství a splněnou povinnost: postup do čtvrtfinále. Výběr trenéra Radima Rulíka si poradil s překvapením šampionátu Rakouskem 4:0. Povinnost splnily také Spojené státy v duelu s Polskem (4:1). Vysokou výhru si připsali Němci proti Kazachstánu (8:2), naopak překvapivě těsný byl souboj Dánska s Velkou Británií (4:3).

Čeští hokejisté
zdroj: Reuters

Česko – Rakousko 4:0

Bodová minisérie Rakouska skončila, naopak ta česká pokračuje. Národní tým zvítězil 4:0 a na domácím mistrovství světa bodoval i v pátém duelu. Zajistil si tím jistý postup do čtvrtfinále play-off.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Česko – Rakousko

Polsko – USA 1:4

Američtí hokejisté po pomalém začátku porazili ve skupině B soupeře z Polska 4:1. Tým Spojených států si vylepšil bilanci na deset bodů a posunul se na druhé místo za vedoucí Švédsko. Poláci zůstávají poslední s jediným bodem.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Polsko – USA

Velká Británie – Dánsko 3:4

Dánští hokejisté slaví na MS těsné vítězství 4:3 nad Velkou Británií. Ta do utkání vstoupila lépe a vedla po brance Liama Kirka. Poté ale Dánové zabrali. Opatrnou rozhodující třetinu rozhodli v přesilové hře, kdy branku na konečných 4:3 vstřelil Christan Wejse. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Velká Británie – Dánsko

Německo – Kazachstán 8:2

Obhájci stříbra Němci si připsali druhou vysokou výhru za sebou. Po vítězství 8:1 nad Lotyšskem rozstříleli osmi góly také Kazachstán a nakročili do čtvrtfinále. Na výhře 8:2 se gólem a třemi asistencemi podílel John Peterka, čtyři přihrávky posbíral Wojciech Stachowiak. "Odehráli jsme dobré utkání," pochvaloval si německý kapitán Moritz Müller.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Německo – Kazachstán

Hlavní zprávy

Nejčtenější články