Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Mrázek se v Carolině potká s Nečasem. Bude z brankáře mentor?

Aktuálně se sešli na reprezentačním kempu, v nové sezoně by ale mohli společně nastupovat také v klubu. Brankář Petr Mrázek a útočník Martin Nečas patří v NHL klubu Carolina Hurricanes. Zda se budou potkávat na ledě pravidelně, ale zatím není jisté. Přesto se rýsuje možnost, že by se z ostříleného gólmana mohl stát mentor talentovaného forvarda, který zabojuje o stálou pozici v prvním týmu.

Petr Mrázek
zdroj: ČTK autor: Peřina Luděk

Petr Mrázek bude v týmu Hurricanes nováčkem. Do Caroliny přichází z Detroitu a následně Philadelphie, kde poslední ročník dochytal, bojovat o pozici jedničky.

"Nový tým, nové ambice, nová výzva, takže se těším a už se nemůžu dočkat, až to začne," řekl Mrázek ke změně angažmá.

Martin Nečas odehrál vloni v Carolině jediný zápas, poté se vrátil do brněnské Komety. Teď chce v klubu Hurricanes do NHL proniknout nastálo.

"Já jsem byl rád, že vzali Čecha. Je to fajn kluk, já budu rád, když tam budeme trávit spolu čas a doufám, že tam vydržíme celou sezonu," přál si talentovaný útočník.

Mrázek tak může dělat pomyslnou roli mentora, tak jako jemu pomohli před lety v Detroitu jiní hráči. "Mentora mi dělali Jirka Hudler, Kuba Kindl a Tomáš Tatar. Takže vím, co čekat a budu rád, že můžu pomoct," dodal Mrázek.

Je nám líto, video expirovalo.
Mrázek se v Carolině sejde s Nečasem

Hlavní zprávy

Nejčtenější články