Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Machovskému se vrátily problémy, na soustředění reprezentace ho střídá Sedláček

Zranění poslalo domů ze soustředění hokejové reprezentace brankáře Matěje Machovského ze Sparty. Trenér Miloš Říha za gólmana, který v Přerově ještě dopoledne s týmem trénoval, ale vrátily se mu problémy s nohou, povolal Jakuba Sedláčka ze Zlína.

Matěj Machovský
zdroj: ČTK autor: Krumphanzl Michal

"Matěji Machovskému se ozvaly potíže, které měl už v minulé sezoně, a nebude to raději namáhat. Jakub Sedláček by měl být k dispozici už na dnešním odpoledním tréninku," řekl tiskový mluvčí Českého svazu ledního hokeje Zdeněk Zikmund.  

Sedláček doplní trio Patrik Bartošák z Vítkovic, Petr Mrázek z Caroliny a Roman Will z Liberce. Říha si cení toho, že Zlín Sedláčka narychlo uvolnil. "Oceňujeme přístup klubů, že nebyl jediný problém s uvolňováním hráčů. Byl jsem tím velmi příjemně překvapený," řekl kouč o sestavování kádru pro kemp.  

Český národní tým má první soustředění naplánované od pondělka do pátku. Ve čtvrtek od 17 hodin sehraje mezi sebou modelové utkání. První herní akce v sezoně čeká národní mužstvo až v listopadu na turnaji Karjala. Do něj reprezentace vstoupí 8. listopadu doma proti Švédsku, zápasy s Finskem a Ruskem sehraje v Helsinkách.

Je nám líto, video expirovalo.
Trenér Říha si poprvé na ledě vyzkoušel hráče


Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články