Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Česko - Rakousko

Fanoušci Pardubic oslavili titul s pohárem i hokejisty

Pardubice - Fanoušci pardubického hokejového týmu dnes měli ještě jednu příležitost oslavit titul mistra extraligy. Ve vstupní hale ČSOB Pojišťovny v Pardubicích se mohli vyfotit s pohárem, sáhnout si na něj nebo si nechat podepsat některé hokejisty. Na autogramiádu dorazili tři hráči - Jiří Cetkovský, Vladimír Sičák a Lukáš Radil. Spolu s nimi se podepisoval i hlavní trenér týmu Pavel Hynek. Fanoušci během několika minut vytvořili dlouhou frontu a trpělivě čekali na autogramy svých oblíbenců.

Fanoušci Pardubic se fotili s pohárem
zdroj: ČTK autor: Josef Vostárek

Na druhé straně vstupní haly stála druhá fronta, tentokrát na fotografii s mistrovským pohárem. Snímky, které fotografka na místě pořídila, dá klub na své internetové stránky a každý si je bude moci prohlédnout nebo uložit do svého počítače.

Pro děti i dospělé bylo připraveno také několik soutěží. Děti střílely na branku, dospělí odpovídali na otázky o pardubickém hokeji.

Na oslavu dorazilo několik desítek fanoušků, kteří přišli na slavnostní zahájení, další potom přicházeli průběžně. V jindy pusté hale byly desítky lidí, někteří oblečení v dresech, jiní s šálami na ramenou.

Fanoušci v Pardubicích slavili titul již podruhé. První oslavy propukly hned po skončení rozhodujícího finálového utkání 19. dubna. Na Pernštýnském náměstí se tehdy lidé sešli a čekali na příjezd hokejistů z Brna. Pardubičtí hokejisté vyhráli rozhodující utkání na ledě Komety Brno 5:1 a sérii hranou na čtyři vítězná utkání vyhráli 4:2.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články