Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Návrat zatraceného střelce

SOUHRN PLAY-OFF: Plzeň, Kometa i Vítkovice vydřely rozhodující zápas

Čtvrté zápasy předkola play-off extraligy ještě víc zamotaly všechny zbylé série. Týmy, které čelily vyřazení, si vynutily páté duely. Plzeň nejprve uspěla na ledě Mladé Boleslavi 1:0 díky brance Jana Dufka a bezchybnému výkonu brankáře Miroslava Svobody. Poté si výhru naděje 3:2 připsala Kometa proti Liberci a ve večerním utkání Vítkovice přehrály Olomouc 4:3.

Utkání Brno – Liberec
zdroj: ČTK autor: Václav Šálek

Mladá Boleslav – Plzeň 0:1

Plzeňský brankář Miroslav Svoboda si v premiérovém utkání letošního předkola připsal čisté konto, pomohl Západočechům ve čtvrtém utkání série proti Mladé Boleslavi k hubené výhře 1:0 a souboj o postup do čtvrtfinále za stavu 2:2 tak dospěje až do rozhodujícího pátého zápasu. Vítěznou branku zaznamenal už ve čtvrté minutě Jan Dufek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy 4. předkola Mladá Boleslav – Plzeň

Brno – Liberec 3:2

Ještě v 52. minutě prohrávala Kometa ve 4. předkole s Libercem 0:2, ale Brňané předvedli vítězný obrat. V rozmezí necelých pěti minut se střelecky prosadili Krištof, Ďaloga a Holík a po výhře 3:2 musí rozhodnout až pátý duel.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy 4. předkola Brno – Liberec

Olomouc – Vítkovice 3:4

Vítkovice přestřílely Olomouc 4:3 a série se vrátí na rozhodující pátý zápas do Ostravy. Hanáci doma sice vedli 2:0, ale hosté nejprve otočili na 3:2 a po srovnání olomouckého lídra Davida Krejčího rozhodl Tobias Lindberg v 54. minutě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy 4. předkola Olomouc – Vítkovice
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články