Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

SOUHRN 25. KOLA: Jednoznačné šlágry. Sparta deklasovala Kometu, Plzeň rozebrala Hradec

V obou šlágrech nebyla nouze o góly, ale čekaly se vyrovnanější zápasy. V 25. kole hokejové extraligy dominovala Sparta na domácím ledě proti rivalovi Kometě a rozdrtila Brňany 6:1. Doma naopak jasně neuspěl Hradec Králové, který i díky dvěma trefám beka Vojtěcha Budíka s Plzní padl 1:5. Mladá Boleslav si odvezla z ledu Třince výhru 4:3 po nájezdech a lídrovi soutěže připravila první domácí porážku v sezoně. Litvínov se vyhnul poslední příčce, když obrátil utkání s posledními Českými Budějovice a uspěl 3:2.

Sparťané slaví trefu Michala Řepíka proti Kometě
zdroj: ČTK autor: Michaela Říhová

Sparta Praha - Kometa Brno 6:1

Na ledě bylo jedno mužstvo. Jeden z největších šlágrů extraligy v prvním dílu v této sezoně nabídl jednoznačné vítězství Sparty doma 6:1 nad Kometou. V 25. kole nejvyšší hokejové soutěže v O2 areně dominovali Pražané. První třetinu vyhráli 3:1, poté další dvě branky přidal Roman Horák, celkově tříbodový, a po jedné Michal Řepík s Lukášem Rouskem. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta Praha - Kometa Brno

Hradec Králové - Plzeň 1:5

Plzeňským hokejistům se nadmíru daří a vezou se na vítězné vlně. V Hradci Králové zvítězili vysoko 5:1 a připsali si čtvrtou výhru v řadě. Dva góly vstřelil obránce Vojtěch Budík. Druzí Indiáni se tak bodově dotáhli na Třinec, ale mají o tři zápasy více.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Plzeň

Třinec - Mladá Boleslav 3:4 po nájezdech

I v šestnáctém utkání sezony Oceláři bodovali, ale přišli o domácí neporazitelnost. Postarala se o to Mladá Boleslav, která na ledě lídra extraligy slavila 4:3 po nájezdech. Třinečtí hokejisté neproměnili v penaltové loterii ani jeden ze čtyř nájezdů, za Bruslaře skóroval David Bernad a Oscar Flynn.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Mladá Boleslav

Litvínov - České Budějovice 3:2

Souboj týmů ze dna tabulky zvládl Litvínov. Verva díky obratu ve třetí třetině zabránila pádu na dno právě za poslední České Budějovice. Litvínovští hokejisté prohrávali po druhé části 1:2, ale ve třetí třetině stanovily konečné skóre 3:2 trefy Martina Hanzla a Pavla Zygmunta. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - České Budějovice

Liberec - Zlín 2:4

Krize Liberce bobtná. Hokejisté ze severu Čech totiž v 25. extraligovém kole prohráli se Zlínem 2:4 a v nejvyšší soutěži se před soupeřem museli sklonit už popáté za sebou, doma neuspěli čtyřikrát v řadě. Dvěma góly se na výhře hostů podílel Pavel Kubiš, který tak oslavil jubilejní 800. zápas v nejvyšší soutěži.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Zlín

Olomouc - Vítkovice 3:2

Olomoučtí hokejisté po dvou zaváháních zabrali, Vítkovice naopak prohrály už popáté v řadě. Domácí zápas 25. kola extraligy otočili dvěma góly ve třetí třetině, v jejím úvodu se prosadil Jan Káňa, poté Tomáš Valenta a byla z toho výhra 3:2. Krátce po utkání byli z funkcí odvoláni všichni trenéři Vítkovic v čele s hlavním Mojmírem Trličíkem.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Vítkovice

Pardubice - Karlovy Vary 1:2 po nájezdech

Karlovy Vary se vezou na vítězné vlně, uspěly už popáté v řadě. Nájezdy v Pardubicích v 25. kole hokejové extraligy rozhodl Jakub Lauko a zajistil tak výhru 2:1. V základní hrací době a poté také v nájezdech skóroval Robert Kousal.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice – Karlovy Vary
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články