Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

SOUHRN: Derby ovládl Hradec. Hübl vyrovnal bodový rekord při výhře Litvínova

Úterní dohrávky zamotaly boj o čtvrté místo zaručující přímý postup do čtvrtfinále extraligy. Hokejisté Hradce Králové porazili ve východočeském derby díky pevné defenzivě 2:1 Pardubice a na páté příčce ztrácí už jen bod na čtvrtý Liberec. Bílí Tygři doma zvítězili 4:2 nad Českými Budějovicemi, třetí Mladá Boleslav naopak padla 2:3 ve Vítkovicích a má už jen dvoubodový náskok na pátou příčku. Viktor Hübl asistencí při výhře 2:1 v Olomouci vyrovnal bodový rekord v základní části. Vedoucí Třinec se díky výhře ve Zlíně vzdálil druhé Spartě na čtyři body.

Litvínov slaví gól Lukeše a rekordní asistenci Hübla
zdroj: ČTK autor: Luděk Peřina

Hradec Králové - Pardubice 2:1

Hradec Králové má elitní čtyřku hokejové extraligy a postup do čtvrtfinále na dosah, ztrácí na ni už jen bod. V dohrávce 6. kola díky pevné defenzivě přehrál rivala z Pardubic 2:1. Hosté šli do vedení zásluhou Patrika Poulíčka. Výsledek ovšem obrátila trefa Jakuba Lva a ve třetí části Aleše Jergla.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Pardubice

Liberec - České Budějovice 4:2

Už na dostřel jednoho bodu se přiblížili hokejisté Liberce třetímu místu Mladé Boleslavi. Bílí Tygři doma v dohrávce 7. kola hokejové extraligy přehráli 4:2 poslední České Budějovice. Dvakrát se prosadili Michal Birner a kapitán Petr Jelínek. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - České Budějovice

Olomouc - Litvínov 1:2

808 kanadských bodů má na svém kontě po utkání v Olomouci Viktor Hübl. Asistencí na vítěznou přesilovkovou trefu Františka Lukeše pomohl Litvínovu k vítězství 2:1 na Hané v dohrávce 19. kola extraligy. Hübl tak vyrovnal historický zápis Richarda Krále v základní části. Svěřenci Vladimíra Országha vyhráli podruhé v řadě po úspěchu v Pardubicích.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Litvínov

Vítkovice - Mladá Boleslav 3:2

Ostravskému klubu na střídačce chyběl kvůli pozitivnímu testu na covid-19 kouč Miloš Holaň. Jeho svěřenci ale úkoly splnili na jedničku a v dohrávce 7. kola extraligy porazili hokejisty Mladé Boleslavi 3:2. Dva body zapsal Jan Hruška a Vladimír Svačina.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Mladá Boleslav

Zlín - Třinec 2:3

Odlišné série rámují toto utkání. Vedoucí celek extraligy Třinec se díky páté výhře v řadě vzdálil druhé Spartě na rozdíl čtyř bodů. Oceláři uspěli ve Zlíně v dohrávce 5. kola 3:2, přičemž Berani prohráli třetí duel v řadě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Třinec

Kometa Brno - Karlovy Vary 3:1

Odplata Západočechům za šest dní starou porážku. Hokejisté Brna zvítězili v dohrávce 6. kola extraligy nad Karlovými Vary 3:1. Vítěznou branku vstřelil ve 43. minutě nejlepší střelec týmu Peter Mueller, výhru jistil při power-play hostí Dávid Bondra.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Kometa Brno - Karlovy Vary

Jak vypadá souboj o elitní čtyřku? Poslechněte si nový Hokej fokus podcast:

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články