Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

SOUHRN 9. KOLA: Rytíři otočili "ztracený" zápas s Plzní, Dynamo zabralo proti Liberci. První je Třinec

V přípravě Plzeň uspěla na ledě Kladna 9:1, v devátém kole extraligy měla našlápnuto k další vysoké výhře. Jenže Rytíři tentokrát další porážku nepřipustili a po otočce z 0:3 nakonec oslavili čtvrtý triumf v sezoně po výsledku 7:5. Sparta zvítězila ve Vítkovicích po téměř čtyřech letech, Třinec zase ve Zlíně v základní hrací době po dvou letech a zároveň poskočil do čela tabulky. Pardubice s novým hlavním trenérem Radkem Bělohlavem zvládly hned první utkání a navíc s původním lídrem z Liberce. Kometa Brno po debaklu se Zlínem zabrala a porazila Olomouc 3:1.

Hokejisté Kladna
zdroj: ČTK autor: Glück Dalibor

Olomouc - Kometa Brno 1:3

V minulém kole museli brněnští příznivci skousnout potupnou porážku 0:7 doma proti Zlínu, nyní na výjezdu v Olomouci slavili. Kometa v moravském derby přehrála Hanáky 3:1. Rozhodující úder Brno zasadilo domácím v dohrávce 9. kola extraligy na startu třetí třetiny góly Martina Zaťoviče a Jana Hrušky.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Olomouc - Kometa Brno

Vítkovice – Sparta 1:5

V Ostravě vyhráli naposledy 31. ledna 2016, sérii porážek uťali až nyní. Sparťané sice s Vítkovicemi prohrávali i v nové sezoně, ale po obratu ve druhé třetině se nakonec radovali po výsledku 5:1. Dvěma góly se o to přičinil Andrej Kudrna.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Sparta Praha

Zlín – Třinec 2:5

Proti Spartě šest, nyní s Třincem pět obdržených branek schytali hokejisté Zlína. Berani doma padli s obhájci titulu 2:5, a tak trochu navázali na úterní porážku 1:6 s Pražany. Oceláři zvítězili počtvrté za sebou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Třinec

Kladno – Plzeň 7:5

Plzeň vedla na ledě Kladna ve 24. minutě už 3:0, ale nakonec si neodvezla ani bod. Rytíři se vzepjali k nečekanému obratu, a přestože Milan Gulaš v závěru snížil svým desátým gólem v sezoně z trestného střílení na rozdíl jediné branky, přidal pojistku domácích Machač a upravil na konečných 7:5. Jaromír Jágr zaznamenal dva body včetně šesté branky v ročníku.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kladno - Plzeň

Hradec Králové – Mladá Boleslav 2:0

Brankář Marek Mazanec pomohl Hradci Králové k výhře 2:0 nad Mladou Boleslaví, když zneškodnil všech 21 pokusů hostů a připsal si první nulu v sezoně. O branky domácích se postarali Cingeľ s Červeným, Východočeši ukončili třízápasové čekání na vítězství.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Mladá Boleslav

Pardubice – Liberec 3:2

Jedna z vyřčených příčin neuspokojivé formy Pardubic byl chybějící střelec. V pravý čas se ale probudil Radoslav Tybor. Dvěma trefami z přesilovky výrazně pomohl skolit dosavadního lídra z Liberce 3:2. Dynamo má první výhru pod nově jmenovaným koučem Radkem Bělohlavem.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Liberec

Karlovy Vary – Litvínov 4:3 PP

Po dobrém startu do sezony prožívali nepovedené období, když na výhru čekali posledních pět zápasů. Hráči Karlových Varů ale šňůru nezdarů přetrhli po vítězství 4:3 v prodloužení nad Litvínovem. Rozhodující branku zaznamenal Petr Koblasa.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary – Litvínov

Hlavní zprávy

Nejčtenější články