Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Branky, body, vteřiny

SOUHRN 60. KOLA: Poslední místo v předkole zabraly Karlovy Vary, zápas pro Ukrajinu viděla návštěva sezony

Přímý souboj o postup do předkola zvládly lépe Karlovy Vary, které v závěrečném 60. kole extraligy porazily Litvínov a na jeho úkor se kvalifikovaly jako poslední do vyřazovacích bojů. Zápas na podporu ukrajinských rodin prchajících před válkou se hrál díky iniciativě Jaromíra Jágra v pražské O2 areně, kam přišla rekordní návštěva sezony 14 512 diváků a viděla výhru Sparty nad Kladnem 4:1.

Radost hokejistů Karlových Varů
zdroj: ČTK autor: Slavomír Kubeš

Karlovy Vary - Litvínov 3:1

Karlovy Vary zdolaly v přímém souboji o postup do předkola Litvínov 3:1. Energie obsadila dvanácté místo a v boji o čtvrtfinále ji čeká série s Pardubicemi. Pro třináctý Litvínov sezona končí.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Litvínov

Zlín - Pardubice 0:3

Dynamo bojovalo o přímý postup do čtvrtfinále, nakonec mu ale nestačila ani výhra 3:0 na ledě sestupujícího Zlína. Pardubice ukončily na ledě Zlína sérii osmi porážek díky Robertu Říčkovi, který byl proti svému bývalému klubu u všech branek.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Pardubice

Hradec Králové - České Budějovice 2:1 PP

České Budějovice dokázaly získat v Hradci Králové potřebný bod, díky kterému se v tabulce udržely před Pardubicemi. Motor na ledě již jistého vítěze základní části prohrál 1:2 v prodloužení.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Sestřih utkání Hradec Králové - České Budějovice

Kladno - Sparta 1:4

Hokejisté Sparty porazili Kladno 4:1 a bodovali naplno posedmé za sebou. Gólem a dvěma asistencemi se pod výhru Pražanů podepsal nejproduktivnější hráč soutěže a nejlepší střelec Filip Chlapík, který tak nakonec nasbíral 70 bodů za 31 branek a 39 asistencí.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Sestřih a ohlasy utkání Kladno - Sparta

Mladá Boleslav - Třinec 2:3 PP

Druhý skončil Třinec, který na závěr základní části vyhrál v Mladé Boleslavi 3:2 v prodloužení. Oceláři tak Středočechy porazili i ve čtvrtém vzájemném zápase v sezoně. Utkání rozhodl v čase 64:08 slovenský útočník Patrik Hrehorčák.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Třinec

Liberec - Vítkovice 6:1

Liberec porazil na závěr dlouhodobé části Vítkovice 6:1 a ve vzájemných duelech bodoval posedmé za sebou. Bílí Tygři zabrali po dvou porážkách, posunuli se před dnešního soupeře a zajistili si konečné sedmé místo. Vítkovice, které na severu Čech inkasovaly čtyři góly v první třetině, skončily osmé.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Vítkovice

Olomouc - Brno 2:0

Olomouc porazila doma Brno 2:0 a připsala si pátý zápas s plným bodovým ziskem v řadě. O výhře Hanáků rozhodl ve 29. minutě David Krejčí, výhru zpečetil dvě vteřiny před koncem při power play Petr Kolouch.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Brno

Předkolo play-off, hrané na tři výhry, začne v pátek a utkají se v něm Pardubice s Karlovými Vary, Plzeň s Mladou Boleslaví, Liberec s Kometou Brno a Vítkovice s Olomoucí.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články