Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

SOUHRN 6. KOLA: Čtyři týmy ukončily série porážek. Vondrka nasázel hattrick, Köhler se trefil čtyřikrát

Tři extraligové kluby se dočkaly po šňůře proher vytouženého úspěchu, čtvrtý se radoval vůbec poprvé. Zatímco Pardubice s Karlovými Vary zvítězily v obou případech 7:4, Plzeň vydřela výhru 4:3 v prodloužení proti Českým Budějovicím. V dresu Jihočechů se blýskl Michal Vondrka, který zkompletoval hattrick. Ještě o branku víc nastřílel Bedřich Köhler a pomohl Zlínu k první výhře v sezoně.

Hráči Pardubic se radují proti Litvínovu
zdroj: ČTK autor: Ondřej Hájek

České Budějovice – Plzeň 3:4 PP

Po třech porážkách se Plzeň dočkala. Na ledě Českých Budějovic dvakrát vedla, a ačkoli domácí Motor srovnal na 3:3 díky hattricku Michala Vondrky, v prodloužení rozhodl o výhře 4:3 Petr Kodýtek už po 14 sekundách.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání České Budějovice – Plzeň

Karlovy Vary – Kladno 7:4

Sedmnáctiletý Jiří Kulich přidal v rané seniorské kariéře druhý extraligový gól, a přestože poté neproměnil trestné střílení, mohl se s Karlovými Vary radovat z vítězství 7:4 proti Kladnu. Hostující Rytíři přitom vedli, ale Západočeši nasázeli soupeři ve druhé třetině pět branek a vykročili za třemi body. Martin Kohout nasbíral čtyři asistence.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Karlovy Vary – Kladno

Litvínov – Pardubice 4:7

Perfektní obrat s puncem debaklu soupeře. Pardubicím se povedla proti Litvínovu výsledková otočka, když z 0:1 obrátily na vítězných 7:4. O výhře Východočechů rozhodla prostřední část hry, ve které nastříleli šest gólů. Po dvou zásazích si připsali Blümel s Heclem. Dynamo zabralo po dvou porážkách.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Litvínov – Pardubice

Liberec – Zlín 3:4 PP

Berani se radují z prvního vítězství po náročném startu extraligové sezony. Zlín uspěl až v 6. kole, když v Liberci uspěl 4:3 v prodloužení. Domácí Bílí Tygři sice srovnali díky Dávidu Grígerovi pouhých 32 sekund před koncem základní hrací doby, ale druhý bod vystřelil hostům Bedřich Köhler, který vstřelil všechny zlínské góly.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Liberec – Zlín

Sparta – Mladá Boleslav 3:1

Po vítězství proti Plzni v předchozím kole uspěli také proti dobře hrající Mladé Boleslavi. Hráči Sparty triumfovali 3:1 nad týmem, který byl před 6. kolem extraligy v čele pořadí, a navázali na výhru 4:3 po prodloužení. Tentokrát táhl Pražany Miroslav Forman, jenž se trefil dvakrát v přesilové hře. Třetí branku přidal Erik Thorell, za hosty snížil v závěru Jan Dufek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Sparta – Mladá Boleslav
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články