Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

SOUHRN 52. KOLA: Záchranu slaví Pardubice a Litvínov, Kladno padá. Brno jde na Spartu

Pardubice uspěly na ledě Komety 2:0, a tak bylo jasné, že o sestupujícím rozhodne v 52. kole extraligy vzájemný duel mezi Litvínovem a Kladnem. Rytíři se výsledkově dlouho drželi, ale za stavu 2:3 inkasovali ve třetí třetině další tři branky a po porážce 2:6 sestoupili po roce z nejvyšší soutěže do první ligy. Druhé místo a start v Lize mistrů si zajistil Třinec.

Hokejisté Litvínova slaví
zdroj: ČTK autor: Hájek Ondřej

Karlovy Vary – Liberec 3:5

Bílí Tygři ukončili třízápasovou sérii porážek a v posledním kole překonali metu 100 bodů díky výhře 5:3 v Karlových Varech. Severočeši nakonec nasbírali v základní části 102 bodů a do čtvrtfinále play-off půjdou z první pozice. Karlovarští jsou devátí a v předkole půjdou na Hradec Králové.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Karlovy Vary – Liberec

Brno – Pardubice 0:2

Záchranářský duel Dynama na ledě brněnské Komety dopadl pro Východočechy dobře a díky hubené výhře 2:0 si zajistili extraligovou příslušnost i pro příští ročník. Vítězství vystřelil už v první třetině Patrik Poulíček, pojistku přidal v závěru kapitán Tomáš Rolinek a brankář Pavel Kantor vychytal nulu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno – Pardubice

Litvínov – Kladno 6:2

Záchranářský souboj zvládl v přímém duelu Litvínov na úkor Kladna. Severočeši přehráli Rytíře 6:2 a zajistili si extraligovou účast i pro příští ročník. Klub Jaromíra Jágra naopak padá po roce do první ligy.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov – Kladno

Mladá Boleslav – Zlín 3:0

Zlín hrál v posledním kole o co nejlepší umístění pro předkolo, nakonec ale v Mladé Boleslavi padl jednoznačně 0:3 a zůstane na desátém místě. Na úvod vyřazovacích bojů nastoupí Berani proti Olomouci, Hanáci budou mít výhodu domácího prostředí.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Mladá Boleslav – Zlín

Hradec Králové – Vítkovice 5:2

V 52. kole už neměli zachránění Ostravané o co hrát, nakonec uspěl v duelu na východě Čech domácí Hradec Králové 5:2. Hradečtí přerušili třízápasovou sérii proher a v předkole play-off narazí na Karlovy Vary. V utkání se blýskl Kevin Klíma dvěma góly.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Hradec Králové – Vítkovice

Sparta – Olomouc 3:2 SN

Olomouc znovu trápila Spartu, ale nakonec prohrála 2:3 po samostatných nájezdech. Obrat Pražanů dokonali v dovednostní soutěži Rousek s Kvapilem. Sparťané narazí v play-off na Kometu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Sparta – Olomouc

Třinec – Plzeň 3:0

V utkání mezi Třincem a Plzní byla v sázce druhá příčka tabulky a s ní spojený start v Lize mistrů. Nakonec se radovali domácí Oceláři, kteří zvítězili 3:0 po trefách Růžičky, Ondřeje Kovařčíka a Stránského, jenž zaznamenal dva body. Západočeši narazí v play-off na Mladou Boleslav.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Třinec – Plzeň

Nasazení pro play-off:

Předkolo: Olomouc – ZlínHradec Králové – Karlovy Vary.

Jisté čtvrtfinálové dvojice: Sparta – Brno a Mladá Boleslav – Plzeň.

Liberec s Třincem dostanou soupeře z předkola.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články