Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

SOUHRN: Litvínov otočil zápas a Hübl překonal Hlinku, Třinec rozhodl v poslední minutě

Po dlouhých 131 dnech se dvěma dohrávkami uzavřelo 1. kolo hokejové extraligy. Litvínov po obratu přehrál Vítkovice 3:2 v utkání, v němž Viktor Hübl překonal v historickém bodování Chemiků Ivana Hlinku. Třinec zvítězil stejným poměrem v Brně díky přesilovkové trefě Erika Hrni z poslední minuty. V dohrávce 7. kola Plzeň porazila v západočeském derby Karlovy Vary 2:0.

Radost hokejistů Litvínova
zdroj: ČTK autor: Ondřej Hájek

Brno - Třinec 2:3

Třinec i potřetí v sezoně porazil Kometu Brno a po výhře 3:2 v dohrávce 1. kola se přiblížil vedoucí Spartě na rozdíl dvou bodů. O úspěchu Ocelářů rozhodl 38 sekund před koncem přesilovkovým gólem Erik Hrňa.

Plzeň - Karlovy Vary 2:0

Plzeň porazila v dohrávce 7. kola Karlovy Vary 2:0. "Indiáni" ovládli třetí západočeské derby v sezoně díky brankám Sebastiána Maláta a Filipa Suchého. Dominik Frodl se zaskvěl čtyřiceti zákroky a udržel první čisté konto v sezoně. Hosté nebodovali již počtvrté v řadě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Karlovy Vary

Litvínov - Vítkovice 3:2

Litvínov v dohrávce 1. kola porazil Vítkovice 3:2 a připsal si třetí tříbodový zisk v řadě. K obratu Chemiků, kteří prohrávali už 0:2, přispěl gólem a asistencí Viktor Hübl. Dvaačtyřicetiletý centr s 681 body v historickém bodování Severočechů překonal legendárního Ivana Hlinku, přesně v den jeho nedožitých 71. narozenin.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Vítkovice
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články