Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

SOUHRN 4. KOLA: Třinec přestřílel ve šlágru Spartu, lídrem tabulky zůstává Liberec

Očekávanou bitvu 4. kola hokejové extraligy zvládl Třinec. Na ledě pražské Sparty díky povedené druhé třetině (4:2) zvrátil vývoj zápasu na svou stranu a slavil vítězství 7:4. První místo v tabulce drží Liberec, který přehrál 3:2 Jágrovo Kladno. O další gólově hojný zápas se postaraly České Budějovice, které porazily 5:2 Olomouc a jsou druhé. Kometa Brno ve druhém ze šlágrů kola ve středu porazila 3:2 Pardubice. Zlín i počtvrté v sezoně padl, tentokrát s Vítkovicemi 3:6, za které zářil Roberts Bukarts.

Gólová radost Třince proti Spartě
zdroj: ČTK autor: Vít Šimánek

Sparta Praha – Třinec 4:7

Rozhodující momenty předvedl úřadující mistr ve druhé třetině, kterou vyhrál 4:2, a zvládl šlágr. Hokejisté Sparty prohráli v utkání 4. kola extraligy s Třincem 4:7. Pražané si připsali první porážku jako poslední tým v nové sezoně, nenavázali tak na úvodní výhru z Pardubic (5:2). Tři body za gól a dvě nahrávky si v dresu poražených připsal útočník Filip Chlapík, za hosty dvakrát skóroval Patrik Hrehorčák.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Sparta – Třinec

Liberec – Kladno 3:2

Liberec je momentálním lídrem hokejové extraligy. První příčku potvrdil ve 4. kole vítězstvím 3:2 doma proti Kladnu. Ke třem bodům přispěl úvodní parádní gólovou akcí Jakub Klepiš a rozhodující branku vstřelil Tomáš Filippi. Hostům k úspěchu nepomohl ani gól hrajícího majitele Jaromíra Jágra, který se v nejvyšší soutěži trefil poprvé od února 2020. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Liberec – Kladno

Hradec Králové – Karlovy Vary 3:2

Hokejisté Hradce Králové vedli už o dvě branky v utkání 4. kola extraligy doma proti Karlovým Varům, ale náskok 3:2 ještě museli v závěru hájit. První domácí výhru Mountfieldu stejným poměrem 3:2 zařídila trefa beka Jérémie Ouellet-Blaina ze závěru druhé třetiny. Gól a nahrávku zaznamenal v dresu vítězů další kanadský obránce Graeme McCormack. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Hradec Králové – Karlovy Vary

České Budějovice – Olomouc 5:2

Za poslední tři zápasy šestnáct branek. Ofenziva hokejistů Českých Budějovic se rozjela a nezastavila ji ani olomoucká obrana ve 4. kole extraligy. Motoru pomohl dvěma góly a asistencí ke třetímu vítězství v řadě Milan Gulaš. Hanáci naopak vyšli poprvé v sezoně naprázdno, nepomohla jim ani čtvrtá branka Davida Krejčího v extraligovém ročníku.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání České Budějovice – Olomouc

Zlín – Vítkovice 3:6

Už od začátku extraligového ročníku se dostávají hokejisté Zlína pod tlak. Berani prohráli ve 4. kole na domácím ledě jasně 3:6 s Vítkovicemi, stále čekají na vítězství a nezvládli už třetí domácí duel. Cestu za výhrou Ostravanů řídil Roberts Bukarts se dvěma góly a stejným počtem asistencí.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Zlín – Vítkovice

Kometa Brno – Dynamo Pardubice 3:2

Výborný vstup do utkání, kdy dali během pěti minut všechny tři góly, zajistil hokejistům Komety první plný bodový zisk v sezoně. Brňané v předehrávce 4. kola na svém ledě porazili Pardubice, které sice v závěrečné části utkání zdramatizovaly, ale domácí i tak slavili triumf 3:2.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Brno – Pardubice

Plzeň – Mladá Boleslav 2:4

Duely s Plzní, to je pro hokejisty Mladé Boleslavi v poslední době jistota výhry. Středočeši svého soupeře porazili v rámci extraligy už počtvrté v řadě. Tentokrát uspěli v předehrávce 4. kola, když o vítězství rozhodly dva góly ve třetí třetině.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Plzeň – Mladá Boleslav
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články