Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

SOUHRN 4. KOLA: Ocelářské derby zvládl lídr extraligy Vítkovice, Sparta se probudila

Derby mezi Třincem a Vítkovicemi v posledních letech často vyhrával první jmenovaný celek. Ve 4. kole tohoto ročníku extraligy se však radovali Ostravané a ještě podtrhli bídný start úřadujícího mistra. Oceláři i po čtvrtém duelu čekají na vítězství a hosté tabulku vedou. V zápase celku, kterému se také start do sezony nepovedl, uspěla doma Sparta 3:2 proti poslední Plzni. Kladno si vyšláplo na Hradec Králové, Kometa Brno díky famóznímu výkonu Dominika Furcha urvala výhru 3:2 po nájezdech v Liberci. Utkání v Karlových Varech bylo kvůli technickým problémům a stavu ledové plochy odloženo.

Radost vítkovických hokejistů
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

Karlovy Vary - Olomouc ODLOŽENO

Po hodině a půl čekání přišel konec nadějí. Zápas 4. kola hokejové extraligy mezi domácími Karlovými Vary a Olomoucí byl po potížích s rolbou odložen kvůli nezpůsobilé hrací ploše.

Je nám líto, video expirovalo.
Utkání Karlovy Vary - Olomouc se odložilo

Kladno - Hradec Králové 2:1

Už je to atak top čtyřky ze strany Rytířů. V nové extraligové sezoně ještě kladenští hokejisté neodešli z utkání bez bodového zisku a nyní ve 4. kole navíc přidali vítězství 2:1 nad Hradcem Králové. Dvakrát se za domácí prosadil Matěj Beran a výrazně přispěl ke třem bodům.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Kladno – Hradec Králové

Liberec - Kometa Brno 2:3 po nájezdech

Trpělivost vítězství přinesla. Hokejisté Komety Brno ve 4. kole extraligy zvítězili 3:2 po nájezdech v Liberci, přestože herně v průběhu duelu spíš zaostávali. Hrdinou utkání byl hostující brankář Dominik Furch, jenž si připsal 54 zásahů. Rozhodující samostatný nájezd proměnil Petr Holík. Bílí Tygři poprvé v nové sezoně prohráli.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Liberec – Kometa Brno

Sparta Praha - Plzeň 3:2

Souboj po startu sezony trápících se týmů zvládla Sparta. Domácí vyhráli i druhý domácí zápas sezony, když uspěli 3:2 proti poslední Plzni. Rozdílový gól z přesilovky zařídil Michal Řepík. Indiánům nepomohly ani dvě branky Aleksi Rekonena. Západočeši jsou jedním ze tří týmů, který v sezoně ještě nevyhrál, jako jediní však zůstávají bez bodu. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Plzeň

Třinec - Vítkovice 3:5

Do třetí části vstupovali obhájci titulu za stavu 3:2, výsledek je ovšem zase znepokojivý 3:5. Třinec prohrál i čtvrtý zápas extraligové sezony. Vítkovice otočily třemi góly ve třetí třetině i bez zdravotně indisponovaného Petera Muellera. Ostravané vedou tabulku, Oceláři jsou až dvanáctí.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Třinec – Vítkovice

Pardubice - Mladá Boleslav 2:3 po prodloužení

Dynamo poprvé v sezoně padlo. Pardubičtí hokejisté ve 4. kole extraligy nestačili doma na Mladou Boleslav 2:3 po prodloužení. Domácí sice v poslední pětiminutovce zásluhou Adama Musila srovnali, ale v nastaveném čase poté po 32 sekundách rozhodl z úniku David Šťastný.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články