Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

SOUHRN 38. KOLA: Kometa se rehabilitovala proti Plzni. Oceláři přetlačili Liberec, Litvínov se dál trápí

Už jen jedno kolo zbývá ze třetí čtvrtiny základní části extraligy a 38. kolo nabídlo dva zajímavé šlágry. Brněnská Kometa si spravila chuť po dvou porážkách, když porazila Plzeň i díky hattricku Martina Zaťoviče 5:2. Vedoucí Liberec zaváhal v Třinci, ale vadit mu to nemuselo. Sparta totiž získala proti Pardubicím jen dva body, a tak Bílí Tygři vedou tabulku o jeden bod před Pražany. Litvínov pokračuje v mizérii, padl už posedmé v řadě.

Martin Zaťovič (uprostřed) se raduje se spoluhráči z Komety Brno
zdroj: ČTK autor: Šálek Václav

Brno – Plzeň 5:2

Po Liberci nezvládla Plzeň ani duel proti Kometě. Západočeši podlehli na ledě Brna 2:5, o což se největší měrou zasloužil Martin Zaťovič, autor hattricku. Plzeňský kapitán Milan Gulaš zaznamenal dva body (1+1). Brňané zvítězili po dvou zápasech a drží si postavení v elitní šestce.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno – Plzeň

Třinec – Liberec 4:3

Wojtek Wolski byl zase ústřední postavou utkání třineckých Ocelářů. Útočník Slezanů sice při trestném střílení proti Liberci ani nevystřelil na branku, přesto se v dalším průběhu střelecky prosadil a přispěl ke konečné výhře 4:3. Vítěznou branku obstaral Patrik Hrehorčák.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec – Liberec

Litvínov – Olomouc 1:3

Problémy Litvínova nekončí. Severočeši doma prohráli s Olomoucí 1:3 a padli posedmé za sebou. Po trefách Olesze a Musila sice snížil Petružálek, na víc se ale "chemici" nezmohli a v závěru přidal pojistku hostů Irgl do prázdné branky. Hanáci tak odskočili soupeři na rozdíl patnácti bodů a nakročili k tomu, aby se nemuseli strachovat o záchranu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov – Olomouc

Hradec Králové – Zlín 4:2

Antonín Honejsek poslal Zlín proti Hradci Králové do vedení v 11. minutě utkání, ale pak přišla gólová smršť domácích v prostřední části hry. Třemi góly otočili výsledek a v závěru upravil Smoleňák na konečných 4:2. Východočeši se tak bodově dotáhli na Berany, oba celky mají po 54 bodech.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové – Zlín

Sparta – Pardubice 2:1 PP

Michal Vondrka se hned v premiéře za Pardubice zapsal střelecky do statistik, ale na víc než bod to Dynamu nestačilo. Východočeši prohráli se Spartou 1:2 v prodloužení, když na úvodní trefu zareagovali David Tomášek a v nastavení Lukáš Pech. Pardubičtí tak aspoň dorovnali bodově předposlední Litvínov.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta – Pardubice

Vítkovice – Karlovy Vary 0:3

Mohly Litvínovu odskočit na sedm bodů, ale na Karlovy Vary nestačily. Vítkovice po předchozí výhře nezvládly druhý duel z čtyřzápasové domácí série a podlehly Západočechům 0:3. Hosty podržel brankář Filip Novotný, který kryl všechny střelecké pokusy Ostravanů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice – Karlovy Vary

Mladá Boleslav – Kladno 5:2

Skvělý úvod byl základem úspěchu Mladé Boleslavi proti Kladnu. Bruslaři vedli v 21. minutě už 3:0 a náskok si pohlídali až do konečného výsledku 5:2. Třemi body zazářil Pavol Skalický, autor dvou branek včetně pojistky do prázdné brány. Rytířům nestačily ani trefy Austina s Jágrem.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav – Kladno
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články