Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Rally ČR 2024

SOUHRN 33. KOLA: Pardubice zdolaly Spartu, Hradec zdevastoval Kladno. Hübl a Gulaš zapsali milníky

Tým s momentálně nejlepší formou v extralize? Jsou to Pardubice. Hokejisté Dynama zvládli i šlágr 33. kola na domácím ledě se Spartou 3:2, když rozhodli slepenými góly ve druhé třetině. Kladno bez Jaromíra Jágra dostalo ostudný příděl 2:9 od druhého Hradce Králové. Viktor Hübl na ledě lídra z Třince zažil smutný rekordní zápas v extralize číslo 1251, protože Oceláři vyhráli 3:2. Milan Gulaš přispěl 250. trefou k výhře nad Zlínem 5:2 a vstoupil do Klubu střelců.

Anthony Camara v dobré náladě při diskuzi s Alexanderem Salákem
zdroj: ČTK autor: Josef Vostárek

Pardubice – Sparta Praha 3:2

Rozjetí hokejisté Pardubic nezastavují ani po reprezentační přestávce. Dynamo ve šlágru 33. kola extraligy doma přehrálo Spartu 3:2. Hosté sice vedli po trefě Michala Řepíka, ale Pardubice třemi brankami nakročili k sedmému vítězství v řadě. Rozhodující byly trefy Davida Ciencialy s Adamem Musilem během 48 sekund. Na 2:3 už jen snižoval z pohledu Sparty Filip Chlapík.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice – Sparta

Kladno – Hradec Králové 2:9

Už po 139 sekundách hry to bylo 3:0 a téměř rozhodnuto. Hokejisté předposledního Kladna bez svého hrajícího majitele Jaromíra Jágra podlehli ve svém azylu v Chomutově Hradci Králové hrozivým výsledkem 2:9 a připsali si pátou porážku za sebou. Rytíři po první třetině měli ztrátu 1:6. Mountfield udržel druhou příčku v tabulce.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Sestřih a ohlasy utkání Kladno - Hradec Králové

Třinec – Litvínov 3:1

Litvínovská persona Viktor Hübl má po dnešku odehráno 1251. extraligových zápasů. Rekordní počin mu však tak trochu zhořkl, když Verva padla v bojovném utkání na ledě hokejistů Třince 1:3. Odpor hostů zlomil vítěznou trefou v 57. minutě obránce Milan Doudera. 

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Sestřih a ohlasy utkání Třinec – Litvínov

Karlovy Vary – Liberec 2:3

Liberečtí hokejisté přetlačili Karlovy Vary na jejich ledě. Hosté vyhráli 3:2 a velkou zásluhu na tom měl slovenský útočník Martin Faško-Rudáš, který se trefil do domácí branky hned dvakrát a byly to pro něho vůbec první góly v extralize. 

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary – Liberec

Mladá Boleslav – Kometa Brno 3:2

Mladá Boleslav už i s klíčovým forvardem Davidem Šťastným v sestavě se probudila. Nevalnou formu před reprezentační formou zahnala a v utkání 33. kola extraligy přehrála Kometu 3:2. Brňané sice ve třetí třetině stáhli z 0:3 na 2:3, ale víc už nestihli a na šestou výhru v řadě nedosáhli. Domácí forvard Tomáš Pospíšil si připsal tři asistence.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav – Kometa Brno

Zlín – České Budějovice 2:5

Meta 250 kariérních gólů pokořena a k tomu vítězství. Povedený večer pro českobudějovického Milana Gulaše na ledě Zlína ve 33. kole hokejové extraligy. Reprezentační útočník se jednou prosadil a po vítězství 5:2 vstoupil do Klubu hokejových střelců deníku Sport. Motor porazil Zlín pošesté v řadě.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Sestřih a ohlasy utkání Zlín – České Budějovice

Olomouc – Plzeň 2:5

Hokejisté Plzně vyhráli v Olomouci 5:2. Gólem a třemi asistencemi se na tom podílel útočník Michal Bulíř. Hanáci, v jejichž sestavě chyběl zraněný nejproduktivnější hráč týmu Jan Káňa i klíčový obránce Jiří Ondrušek, prohráli doma počtvrté v řadě.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc – Plzeň
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články