Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS smíšených dvojic 2024 Švédsko

SOUHRN 31. KOLA: Spartě stačil na výhru jeden gól. Plzeň spasil rozjetý Eberle a Litvínov vyloupil Vary

Hned dvě nepříjemné série zlomili hokejisté pražské Sparty v 31. kole extraligy. Doma zvítězili po šesti duelech a výhru slavili po čtyřech prohrách. Proti Mladé Boleslavi jim stačila pouze branka Lukáše Klimka. Liberec si upevnil druhou příčku a potvrdil, že se mu se Zlínem daří, na jeho ledě zvítězil díky dvěma trefám Michala Birnera 4:2. Karlovy Vary v derby nestačily 2:3 na Litvínov, jemuž pomohly dvě trefy v oslabení. Plzeň porazila 3:2 Chomutov díky hattricku Jana Eberleho. Vítkovice přehrály 5:2 Olomouc. Brněnská Kometa pokazila svou výhrou oslavy výročí 95 let od založení pardubického hokeje.

Radost hokejistů Sparty
zdroj: ČTK autor: Michaela Říhová

Sparta Praha - Mladá Boleslav 1:0

Pražané se dostali ze série porážek. Pátou v řadě už nepovolil jediný střelec utkání proti Mladé Boleslavi Lukáš Klimek a hlavně brankář Matěj Machovský, který si připsal čisté konto za 22 zákroků. Svěřencům Miloslava Hořavy se nepodařilo tak jako před dvěma dny s Kometou ubránit zápas vzadu na nulu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta Praha - Mladá Boleslav

Karlovy Vary - Litvínov 2:3

Karlovy Vary v utkáních proti Litvínovu zatím letos tápou a nestačily na něj ani ve třetím vzájemném utkání, když doma prohrály 2:3. Jako první se prosadili hosté, ve 33. minutě zacílil přesně v oslabení Viktor Hübl. Na něho navázal Juraj Mikúš a znovu v oslabení při power-play František Gerhát. Za domácí se prosadili Dávid Gríger a Vladimír Sičák.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Litvínov

Zlín - Liberec 2:4

Svěřenci Filipa Pešána si znovu poradili s nepříjemným Zlínem. Stejně jako v posledním měření museli obracet výsledek, tentokrát ne ze stavu 1:3, ale 1:2. Na ledě Beranů zvítězili 4:2 a svého moravského soupeře přehráli počtvrté v řadě. Bílí Tygři se tak po vítězství odpoutali na rozdíl tří bodů na druhém místě tabulky extraligy od třetího Hradce Králové. Dvakrát proti Zlínu skóroval Michal Birner. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Liberec

Chomutov - Plzeň 2:3

Dokonalý zápas prožil útočník Plzně Jan Eberle na ledě Chomutova. Chomutovským Pirátům nastřílel hattrick, přičemž o vítězství 3:2 rozhodl 40 sekund před koncem základní hrací doby. Svěřenci Vladimíra Růžičky prohráli doma podruhé za sebou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Plzeň

Pardubice - Brno 1:4

Překvapivý triumf z ledu Sparty nepotvrdili. Hokejisté posledních Pardubic doma prohráli s brněnskou Kometou 1:4 ve speciálním utkání, při kterém si klub připomněl 95 let od založení pardubického hokeje a 30 let od zisku posledního federálního mistrovského titulu. Domácí odehráli dvě třetiny v historických dresech. Za hosty se dvakrát prosadil cent Petr Holík.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Pardubice - Kometa Brno

Olomouc - Vítkovice 2:5

Olomouc sice dokázala ze stavu 0:2 srovnat, jenže to bylo od ní vše. V utkání 31. kola extraligy nestačila doma na Vítkovice, a tak musela skousnout už pátou porážku za sebou. V 52. minutě rozhodl Tybor, k němuž se přidali v závěru Květoň a Roman. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Vítkovice

Hlavní zprávy

Nejčtenější články