Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
VK Lvi Praha - VK Trox Příbram

SOUHRN 27. KOLA: Motor potřetí obral Třinec, Sparta má osmou výhru v řadě

Sezona Českých Budějovic je zatím všelijaká, ale jedna věc jim vychází dokonale - zápasy s Třincem. Obhájce extraligového titulu v této sezoně porazili Jihočeši už potřetí, tentokrát v utkání 27. kola 3:2 po nájezdech. Hokejisté Sparty natáhli vítěznou sérii pod koučem Miloslavem Hořavou na osm utkání, když přehráli Mladou Boleslav. Kometa opět padla, doma neudržela vedení s Karlovými Vary. Divokou přestřelku zvládla Plzeň proti Olomouci.

Českobudějovičtí hokejisté slaví gól v Třinci
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

Třinec – České Budějovice 2:3 po nájezdech

Utkání dotáhli hokejisté Českých Budějovic do nájezdů, které pak zvládli. Jihočeši si odváží z ledu obhájců titulu Třince třetí vítězství ve vzájemných soubojích v sezoně. V zápase 27. kola extraligy uspěli 3:2 po samostatných nájezdech. Utkání rozhodl Tomáš Čachotský, který se gólově prosadil i v základní hrací době. Oceláři prohráli čtvrtý z posledních pěti zápasů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec – České Budějovice

Mladá Boleslav – Sparta Praha 1:2

Pražané zůstávají po nástupu kouče Miloslava Hořavy na střídačku nadále stoprocentní i v osmém zápase a drží čtvrtou příčku. Sparta přehrála Mladou Boleslav 2:1, ve 49. minutě rozhodl Vladimír Sobotka. Domácí vyšli potřetí za sebou naprázdno.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav – Sparta Praha

Plzeň – Olomouc 5:4

Plzeň se veze na vítězné vlně. Indiáni pošesté za sebou vyhráli, když přestříleli třetí Olomouc 5:4. V 54. minutě rozhodl Jan Schleiss, dvěma body za gól a nahrávku se uvedl po návratu ze zámoří útočník Jakub Pour. Gólem a dvěma přihrávkami mu zdatně sekundoval Adrián Holešinský. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň – Olomouc

Kometa Brno – Karlovy Vary 2:3

Brňané v utkání vedli, přesto jsou zase bez bodu. Hokejisté Komety Brno doma prohráli v 27. kole extraligy s Karlovými Vary 2:3. Jihomoravané prohráli posedmé z osmi zápasů. Na výhře Energie se dvěma góly podílel Ondřej Beránek. Energie poskočila na 10. místo, Kometa zůstala po sedmé prohře z posledních osmi zápasů na 7. pozici.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno – Karlovy Vary

Litvínov – Vítkovice 5:3

Cenný skalp Vervy proti soupeři, který hrál ve formě. Litvínov přehrál Vítkovice 5:3 v utkání 27. kola hokejové extraligy. Ostravané prohráli po sérii pěti vítězství a zůstávají druzí o bod za Pardubicemi.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov – Vítkovice

Kladno - Pardubice 1:4

Pardubičtí hokejisté zvítězili v dohrávce 27. kola na ledě posledního Kladna 4:1 a navýšili svůj náskok v čele tabulky před Vítkovicemi na čtyři body. Dynamo porazilo Rytíře i potřetí v sezoně. 

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články