Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

SOUHRN 25. KOLA: Pardubice zatrhly jízdu Sparty. Vítkovice dostaly od Varů devítku, kouč Petr končí

Měli nůž na krku a předvedli ještě horší výkon než v předchozích pěti utkáních. Hokejisté Vítkovic navzdory apelu majitele Aleše Pavlíka prohráli v Karlových Varech v utkání 25. kola extraligy ostudně 1:9. Jakub Petr tak je pátým odvolaným koučem v sezoně. Také jednoznačně, ale překvapivě jednoznačně, si poradil Liberec s Třincem 5:0 a sesadil ho z druhé příčky tabulky. Bílí Tygři drží sérii deseti výher, na tu naopak nedosáhla Sparta, která nečekaně podlehla Pardubicím 3:4. V dalším šlágru Plzeň doma přehrála 4:2 Kometu Brno, která potvrdila venkovní mizérii. Kladno i bez Jaromíra Jágra zdolalo nalomenou Mladou Boleslav 3:1.

Pardubický Jan Mandát dělá rozruch před brankou Sparty
zdroj: ČTK autor: David Taneček

Karlovy Vary - Vítkovice 9:1

Přestože vítkovičtí hokejisté dostali varování od majitele, že v následujících dvou zápasech musí zabrat, duel v Karlových Varech hrubě nezvládli výsledkem 1:9. Do utkání vstoupili velice špatně a po první třetině s výsledkem 0:4 se z branky pakoval Miroslav Svoboda. Energie ukončila sérii tří proher, čtyři body si připsal Koblasa. Pozice kouče Ostravanů Jakuba Petra a jeho asistenta Pavla Trnky se podlomila a oba u týmu končí. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Vítkovice

Plzeň - Kometa Brno 4:2

Duel konkurentů v tabulce zvládli lépe Indiáni. Pátý celek tabulky doma přehrál Kometu 4:2 a odskočil šestému Brnu na rozdíl pěti bodů. Plzeňští hokejisté zabrali především ve druhé části, kterou vyhráli 3:1. Jednu branku si připsal dlouholetý hráč hostů Vojtěch Němec, dvě asistence pak Matyáš Kantner.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Kometa Brno

Zlín - Hradec Králové 0:4

Trpělivě si počkali na své příležitosti a z rychlých úniků trestali. Zdá se, že hokejisté Hradce Králové se už srovnali se systémem a poznatky kouče Vladimíra Růžičky. Třetí vítězství za sebou zaznamenali na ledě Zlína, a to jasně v poměru 4:0. O tři góly z rychlých kontrů se postarali Jordan Perret, Radek Pilař a Radovan Pavlík. Čtvrtým čistým kontem v sezoně se blýskl brankář Marek Mazanec.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Hradec Králové

Liberec - Třinec 5:0

Bílí Tygři mají už sérii deseti výher a minimálně do sobotního utkání v pomyslném souboji překonávají tažení Sparty, která má o vítězství méně. Výbornou formu Liberec potvrdil i doma proti Třinci, když uspěl jasně po výsledku 5:0. Brankář Dominik Hrachovina po příchodu ze Švýcarska zapsal první extraligovou nulu v kariéře.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Třinec

Olomouc - Litvínov 3:1

Do tohoto utkání byla Olomouc nejhorším týmem na domácím ledě v extralize. Díky vítězství 3:1 nad Litvínovem však tuto nelichotivou nálepku přenechala Zlínu. Hanáci navázali na domácí úspěch s Třincem. Vervu, která byla povzbuzená obratem v Mladé Boleslavi pod novým koučem Vladimírem Kýhosem, zchladila. Dvakrát se prosadil Petr Kolouch.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Litvínov

Kladno - Mladá Boleslav 3:1

Rytíři využili nalomené nálady Mladé Boleslavi. Bruslaři v týdnu doma ztratili de facto vyhraný duel s Litvínovem a nyní znovu padli, tentokrát v Kladně 1:3. Domácí sice postrádali Jaromíra Jágra, zato se jim vrátil do branky Denis Godla. A ten výraznou měrou přispěl k ukončení třízápasového čekání na bodový zisk.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kladno - Mladá Boleslav

Dynamo Pardubice - Sparta Praha 4:3

Vypadalo to na další pardubický nezdar, ovšem stačila chvíle ve třetí třetině a bylo vše jinak. V rozmezí 39 sekund se prosadili Radislav Tybor a Robert Kousal, oba v přesilovkách. Zařídili tak překvapivé vítězství 4:3 v dohrávce 25. kola extraligy proti Spartě. Pražané tak nedotáhli sérii výher na číslo deset.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články