Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Liga mistrů UEFA

SOUHRN 24. KOLA: Sparta pod Hořavou šlape, v Brně padl gól až v nájezdech. Kolo jinak patřilo hostům

Sparta uspěla i ve čtvrtém utkání pod Miloslavem Hořavou, když zdolala doma mistrovský Třinec 1:0. Jediný gól stačil i Brnu proti Olomouci, kde rozhodl v nájezdech Radek Koblížek. Jinak patřilo 24. kolo hostům. Pardubice podlehly Liberci 1:3 a jejich vítězná série se zastavila na 13 zápasech. V čele mají tříbodový náskok před Vítkovicemi, které vyhrály na ledě Kladna 3:2. Nedařilo se ani dalším celkům ze spodku tabulky, České Budějovice nedokázaly skórovat proti Karlovým Varům a Hradec Králové vychytal mladoboleslavský brankář Filip Novotný. Litvínov podlehl Plzni 2:4.

Utkání Sparta - Třinec
zdroj: ČTK autor: Roman Vondrouš

Sparta - Třinec 1:0

K prodloužení vítězné série po nástupu kouče Miloslava Hořavy na střídačku stačil Spartě gól útočníka Romana Horáka 92 sekund před vypršením základní hrací doby. Druhé čisté konto v sezoně uhájil brankář Jakub Kovář.

Pardubice - Liberec 1:3

Podruhé do stejné řeky nevstoupíš. V neděli dokázaly Pardubice proti Kometě v závěru smazat dvougólové manko a uspět v nájezdech. To Liberec si vedení 3:1 pohlídal a po 13 zápasech ukončil vítěznou sérii Dynama. Východočeši sice vedli, ale obrat Bílých Tygrů dovršili ve třetí třetině Adam Najman a Martin Faško-Rudáš.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kladno - Vítkovice

Kladno - Vítkovice 2:3

O třetím plném bodovém zisku Vítkovic za sebou rozhodl v čase 59:12 v přesilové hře americký útočník Peter Krieger. Kladno před nejnižší návštěvou této extraligové sezony 1552 diváků vyšlo podruhé za sebou naprázdno.

Brno - Olomouc 1:0 SN

Kometa ukončila proti Olomouci sérii čtyř porážek. Brankáři Dominik Furch a Jan Lukáš udrželi po 65 minutách hry čisté konto, brněnský gólman podruhé v sezoně, olomoucký podruhé za sebou a celkově počtvrté. Z deseti exekutorů uspěl v nájezdech až jako poslední Radek Koblížek.

Hradec Králové - Mladá Boleslav 0:2

Východočeši se v extralize dál trápí, Mladé Boleslavi podlehli 0:2 a zaznamenali čtvrtou porážku v řadě. Domácí podruhé za sebou nedali gól, ačkoli střelecky dominovali poměrem 50:15. Bruslaře podržel bývalý brankář domácích Filip Novotný, který udržel podruhé v sezoně čisté konto.

Litvínov - Plzeň 2:4

Indiáni potřetí za sebou naplno bodovali, naopak Litvínov vyšel doma bodově naprázdno po šesti utkáních. Gólem a asistencí se na druhé výhře Plzně nad Chemiky v sezoně podíleli útočníci Kryštof Hrabík a Jan Schleiss. Domácím nepomohly ani dvě branky obránce Janise Jakse.

České Budějovice - Karlovy Vary 0:3

Předposlední Motor podlehl doma Karlovým Varům a připsal si čtvrtou porážku z posledních pěti zápasů. Druhým čistým kontem v sezoně se na výhře Energie podílel brankář Štěpán Lukeš.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články