Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Archiv D: 5x trenér

SOUHRN 23. KOLA: Rozjeté Oceláře nezastavila ani Sparta, Plzeň a Hradec ve šlágrech úřadovaly

Prokazují, že naprosto zaslouženě vedou hokejovou extraligu, a to mají o tři zápasy méně než Plzeň v závěsu. Oceláři z Třince zvládli i šlágr 23. kola proti Spartě, s níž už v první třetině obrátili nepříznivý výsledek ze stavu 0:1 na 3:1 a nakonec zvítězili 4:2. Další zajímavé duely favoritů soutěže vyzněly pro Hradec Králové a Plzeň. Pátý Mountfield přehrál Kometu Brno 6:2, druzí Indiáni přestříleli Liberec 6:3. Už na třetí příčku poskočila štika soutěže Energie Karlovy Vary a Zlín v domácím prostředí poprvé uspěl za tři body, když porazil Vítkovice 2:1.

Radost třineckých hokejistů
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

Třinec - Sparta 4:2

Stále se nestalo, aby Oceláři odešli z utkání bez bodu. Hokejisté Třince vyhráli třináctý ze čtrnácti zápasů v této sezoně, tentokrát v jednom ze šlágrů kola nad Spartou 4:2. V první třetině po trefě hostujícího Romana Horáka otočili na 3:1. Gólový účet uzavřel potom bývalý kapitán Sparty Petr Vrána v oslabení. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Sparta

Liberec - Plzeň 3:6

V první třetině ještě Liberec obrátil vývoj utkání na 2:1, poté ale přenechal iniciativu Plzni. Indiáni pěti brankami v rozmezí od 30. minuty do 53. minuty rozhodli utkání na severu Čech a slavili po výsledku 6:3. Bílí Tygři jsou až na sedmé příčce a zapsali třetí porážku v řadě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Plzeň

Hradec Králové - Kometa Brno 6:2

Dalšího z favoritů extraligy už Kometa neobrala. Hradec Králové doma nasázel Brňanům, kteří v předchozích duelech zdolali Plzeň a Liberec, šest branek a po vítězství 6:2 ukončil sérii tří zápasů bez bodu. Třemi body se blýskli Radek Smoleňák a Lukáš Cingel.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Kometa Brno

Zlín - Vítkovice 2:1

V souboji dvou týmů, které čekaly dva zápasy na výhru, byl úspěšnější Zlín. Porazil doma Vítkovice 2:1. Berani dali zapomenout na předchozí zápas doma s Karlovými Vary ztracený dvě sekundy před závěrečnou sirénou. Skóre z úniku v oslabení otevřel Bedřich Köhler, k němuž se poté přidal Pavel Kubiš. O snížení se už jen postaral Alexandre Mallet.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Vítkovice

Dynamo Pardubice - České Budějovice 3:2 po prodloužení

Pardubice sice v domácím prostředí prohospodařily dvougólové vedení, přesto ovšem dokázaly zvítězit. Východočeši přehráli České Budějovice 3:2 zásluhou trefy v prodloužení v čase 62:34 z hole Matěje Blümela.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Dynamo Pardubice - České Budějovice

Litvínov - Mladá Boleslav 2:4

Z osmi posledních vzájemných utkání vyhrála Mladá Boleslav sedm. Bruslaři ve 23. kole hokejové extraligy přehráli Litvínov na jeho ledě 4:2 a bodovali počtvrté v řadě. Vítěznou trefu zaznamenal v závěru druhé části obránce David Bernad.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Mladá Boleslav

Olomouc - Karlovy Vary 1:3

Energie se měsíc co měsíc zlepšuje a na začátku prosince 2020 může hlásit, že je na třetím místě extraligové tabulky. Karlovarští hokejisté zvítězili na ledě Olomouce 3:1 díky důležitému obratu ve druhé části utkání z 0:1 na 2:1.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Karlovy Vary
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články