Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kooperativa NBL 2023/2024

SOUHRN 23. KOLA: Nezastavitelný Liberec zdolal i Kometu, Sparta vede už o šest bodů

Sběr vítězství neskončil pro Liberec ani ve 23. kole. Bílí Tygři porazili na domácím ledu Brno 3:2 a po devátém triumfu v řadě se posunuli v tabulce extraligy na druhou pozici. Na vedoucí Spartu, která uspěla ve vyprodané kladenské aréně, ztrácí Liberec šest bodů. Třetí je Mladá Boleslav, která rozstřílela Vítkovice 7:3, Třinec totiž neuspěl na ledě Olomouce, Kohouti doma naplno bodovali poprvé od 27. září. První vítězství v prodloužení vybojovaly Pardubice, Dynamo nezlomil ani třígólový obrat Plzně a po výhře 4:3 opustilo poslední místo. Na dno tabulky klesl Litvínov, Chemici prohráli ve Zlíně 1:3. Karlovy Vary podlehly Hradci 2:3 v prodloužení.

Utkání Liberec - Brno
zdroj: ČTK autor: Petrášek Radek

Liberec - Brno 3:2

Devět vítězství v řadě. Takovou sérií se mohou pyšnit hokejisté Liberce. Další triumf si připsali na domácím ledě proti brněnské Kometě, kterou porazili 3:2. O triumfu domácích rozhodl Jaroslav Vlach ve 46. minutě a posunul Bílé Tygry na druhé místo. Hostům k úspěchu nepomohly ani dvě branky kapitána Martina Zaťoviče a velmi dobrý výkon gólmana Karla Vejmelky.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Liberec - Brno

Kladno - Sparta 2:4

Kladno podlehlo vedoucí Spartě 2:4 a utrpělo třetí porážku z posledních čtyř zápasů. Ve 27. minutě navíc Rytíři přišli o svou hvězdu Jaromíra Jágra, který nedohrál utkání kvůli zranění. Pražané si připsali díky vítězné brance obránce Milana Jurčiny z 56. minuty osmou výhru za sebou. Venku zvítězili dokonce po jedenácté v řadě, čímž opět vylepšili extraligový rekord.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kladno - Sparta

Pardubice - Plzeň 4:3 v prodloužení

Východočeši ukončili proti Plzni sérii pěti porážek a opustili poslední místo tabulky. Dynamo více než 40 minut vedlo o dvě branky, ale indiáni dokázali třemi góly během necelých šesti minut stav otočit. Při power-play ale vyrovnal na 3:3 Rhett Holland a v čase 60:21 rozhodl o výhře domácích svým druhým gólem Juraj Mikuš.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Plzeň

Olomouc - Třinec 3:1

Olomouc doma vyhrála po osmi porážkách poprvé od 27. září, Hanáci si vyšlápli na Třinec a zvítězili 3:1. Oceláři, kteří v utkání vedli 1:0, si připsali třetí nezdar v řadě. Premiérovými dvěma góly v sezoně se na výhře Hanáků podílel útočník Jan Knotek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Třinec

Vítkovice - Mladá Boleslav 3:7

Jsou ve velké pohodě a potvrdili to i v Ostravě. Hokejisté Mladé Boleslavi zvítězili na ledě Vítkovic 7:3 a připsali si čtvrtou výhru z posledních pěti duelů. Domácí sice po první části vedli gólem Tomáše Gumana, pak ale během 27 minut dostali sedm branek a počtvrté v řadě skončili bez bodu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Vítkovice - Mladá Boleslav

Karlovy Vary - Hradec Králové 2:3 v prodloužení

Energie smazala v zápase s Hradcem Králové dvoubrankové manko, nakonec ale uspěli v prodloužení hosté. V čase 60:52 rozhodl o výhře Východočechů 3:2 Kevin Klíma.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Hradec Králové

Zlín - Litvínov 3:1

Berani poprvé v sezoně vyhráli třikrát za sebou, Litvínov porazili 3:1. Domácí utkání rozhodli dvěma góly ve třetí třetině, proti Severočechům uspěli po třech nezdarech.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Litvínov
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články