Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

SOUHRN 23. KOLA: Dynamo vybojovalo 13. výhrou klubový rekord, Bruslaři předvedli parádní otočku

Vítězná jízda Pardubic nebere konce. Třináctou výhrou v řadě svěřenci Radima Rulíka stanovili nový klubový rekord, ale měli namále. S brněnskou Kometou srovnali v posledních dvou minutách utkání a pak zvládli nájezdy. Extraligové 23. kolo nabídlo i další skvělou otočku. Mladou Boleslav nezlomily ani ztráty 0:3 a 2:4, Bruslaři porazili Litvínov 6:4. České Budějovice vítězstvím 4:1 nad Libercem pomohly trenérovi Jaroslavu Modrému.

Radost pardubických hokejistů
zdroj: ČTK autor: Josef Vostárek

Dynamo Pardubice – Kometa Brno 4:3 po nájezdech

Dynamo vylepšilo 13. výhrou v řadě klubový rekord. A to pardubičtí hokejisté ve 23. kole extraligy prohrávali 1:3, jenže v posledních dvou minutách se prosadil Robert Říčka a druhou trefu v utkání zapsal Adam Musil. Brňané si pak utkání nechali protéct v nájezdech, konečný výsledek 4:3. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Pardubice – Kometa Brno

Mladá Boleslav – Litvínov 6:4

Mladá Boleslav otočila zápas s Litvínovem, vyhrála 6:4 a v domácím prostředí uspěla po čtyřech porážkách. Litvínov vedl po první třetině 3:0, po druhé 4:2, ale nakonec padl. Domácí skórovali čtyřikrát v závěrečné dvacetiminutovce, gól a tři asistence si připsal útočník Pavel Kousal.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Litvínov

Plzeň – Třinec 2:1

Plzeňští hokejisté ještě po 39 minutách prohrávali, ale nakonec bodovali naplno podruhé za sebou. Škoda porazila v utkání 23. kola extraligy Třinec 2:1. Rozhodující gól zaznamenal Filip Suchý. Oceláři přes střeleckou převahu nebodovali podruhé za poslední tři vystoupení.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň – Třinec

Olomouc – Hradec Králové 5:0

Olomouc doma jasně přehrála Hradec Králové 5:0 v utkání 23. kola extraligy. Brankář Jan Lukáš pokryl všech 31 pokusů hostujících hráčů a díky třetí nule v sezoně si upevnil první místo mezi nejlepšími brankáři v procentuální úspěšnosti zákroků. V utkání bylo k vidění i několik bitek, celkem sudí rozdali 74 trestných minut.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc – Hradec Králové

Sparta Praha – Kladno 5:1

Sparta před 12 113 diváky vyhrála potřetí za sebou, potřetí pod staronovým koučem Miloslavem Hořavou. Pražané doma přesvědčivě zvítězili 5:1 nad Kladnem. Bilanci gólu a dvou přihrávek měli shodně Roman Horák a Miroslav Forman. Rytíři neuspěli po dvou vítězstvích.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta Praha – Kladno

České Budějovice – Liberec 4:1

Už podruhé v sezoně se probírala pozice kouče Motoru Jaroslava Modrého. Opět mu Jihočeši pomohli, když zvítězili v utkání 23. kola extraligy doma s Libercem 4:1 a posunuli se na předposlední příčku tabulky. Liberec prohrál čtvrtý duel z posledních pěti.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání České Budějovice – Liberec

Vítkovice – Karlovy Vary 4:2

Vítkovice potvrdily roli favorita, když na domácím ledě zdolaly Karlovy Vary po tuhém boji 4:2. Energie dvakrát vedla a Ostravané otočili skóre na svou stranu až ve třetí části. Dvěma brankami k tomu přispěl Peter Mueller, jehož vítězná trefa padla ve 49. minutě v přesilovce. Vítkovičtí pojedenácté v řadě zabodovali a ve vlastním prostředí vyhráli desáté utkání v sezoně.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Karlovy Vary
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články