Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS v ledním hokeji mužů 2024 Česko

SOUHRN 19. KOLA: Třinec přichystal Kladnu debakl, šlágr na Spartě patřil Pardubicím

Kladno nezvládlo duel v Třinci a v 19. kole extraligy schytalo debakl 0:8. Hattrickem k tomu přispěl Libor Hudáček. Pohodlnou výhru slavil také Hradec Králové, který si poradil s Kometou a po triumfu 5:1 jí ukončil sedmizápasovou sérii vítězství. Vzrůstající formu potvrdil Litvínov a v povedeném podzimu pokračuje Olomouc, jež je v tabulce už třetí. Liberec prodlužoval další utkání a z Plzně si odvezl dva body. Sparta se dál trápí, s Pardubicemi prohrála 2:3 a padla popáté v řadě.

Hokejisté Třince
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

Třinec – Kladno 8:0

Extraligoví mistři z Třince si spravili chuť po porážce v derby s Vítkovicemi a doma přehráli Kladno 8:0. Oceláři nakročili k vítězství už v první třetině dvěma góly, na konci druhé části Libor Hudáček zkompletoval hattrick trefou na 5:0 a Slezané vyhnali kladenského gólmana Landona Bowa z brány. Adam Brízgala inkasoval ještě třikrát, Rytíři se zmohli jen na 13 střeleckých pokusů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec – Kladno

Litvínov – Karlovy Vary 5:3

Litvínov se pod vedením trenéra Karla Mlejnka zvedá. Černožlutí se radovali tentokrát z vítězství 5:3 nad Karlovými Vary a bodovali popáté v řadě. Dvěma góly k tomu přispěl Andrej Kudrna. Naopak Západočeši prohráli počtvrté za sebou a před soupeřem mají v tabulce jen tříbodový náskok.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov – Karlovy Vary

Hradec Králové – Brno 5:1

Až po sedmi zápasech znovu poznali hořkost porážky. Brňané nestačili na Hradec Králové a museli se před soupeřem sklonit po výsledku 1:5. Východočeši stáhli manko na Kometu v tabulce na rozdíl šesti bodů. K výhře je táhl zejména Christophe Lalancette, autor gólu a tří bodů, Aleš Jergl vsítil dvě branky.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové – Brno

Plzeň – Liberec 3:4 PP

Sedmnáct utkání, jedenáct remíz po základní hrací době. Taková je bilance Liberce, který tentokrát zvítězil v Plzni 4:3 v prodloužení. Severočeši přitom vedli 1:0 a 3:2, jenže ve třetí třetině srovnal Adrián Holešinský. V nastavení vystřelil druhý bod pro Bílé Tygry Tomáš Filippi.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň – Liberec

Olomouc – České Budějovice 3:1

Hanáci se nezastavují a pokračují v povedeném podzimu. Po vítězství 3:1 nad Českými Budějovicemi se Olomouc vrátila do elitní trojky tabulky na úkor Komety. Hosty sice vrátil do zápasu povedenou akcí veterán Tomáš Čachotský, ale vítěznou branku vstřelil Jan Knotek ještě před druhou přestávkou. Pojistku přidal v závěru Michal Kunc.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc – České Budějovice

Sparta – Pardubice 2:3

Šlágr kola byl jako na houpačce, ale nakonec patřil Pardubicím. Spartě se sice povedlo otočit průběžný výsledek na 2:1, ale rozhodující obrat předvedlo Dynamo. Východočeši nejprve srovnali díky Robertu Říčkovi a vítěznou branku na konečných 3:2 zaznamenal ve 49. minutě bývalý sparťan Jan Košťálek, autor tří bodů. Pardubičtí oslavili devátou výhru v řadě, Pražané prohráli popáté za sebou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta – Pardubice
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články