Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Německo - Polsko

SOUHRN 18. KOLA: Lakatoš prohloubil krizi Sparty, při power-play excelovali Rytíři a Indiáni

Víceméně to byl Dominik Lakatoš sám, kdo porazil Spartu. Dvěma góly a jednou asistencí se vítkovický hokejista výrazně podílel na vítězství 3:2 nad Pražany, kteří v 18. kole extraligy rozšířili bídnou bilanci na čtyři prohry v řadě a pozice Pavla Patery se dále bude řešit. Páteční program nabídl na dvou stadionech perfektní hru bez brankáře. Plzni pomohla v prodloužení k výhře 5:4 v derby s Karlovými Vary. Kladno dokonce díky dvěma gólům při power-play vyrovnalo proti Litvínovu a následně udeřilo v prodloužení.

Radost hokejistů Vítkovic
zdroj: ČTK autor: Petr Sznapka

Vítkovice – Sparta Praha 3:2

Čím dál hůř to vypadá s pozicí Pavla Patery na střídačce Sparty. Pražané zapsali čtvrtou porážku v řadě na ledě druhých Vítkovic. V 18. kole extraligy Ostravané doma prodloužili letošní neporazitelnost a uspěli 3:2. Dvakrát se tvrdými ranami pod břevno v přesilovce prosadil Dominik Lakatoš a k tomu ještě přidal asistenci na trefu Petra Fridricha.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Sparta Praha

Liberec – Mladá Boleslav 6:2

Bílí Tygři smazali nelichotivou bilanci šesti nezdarů v řadě, ale černého Petra předali Bruslařům. Právě hokejisté Mladé Boleslavi teď mají šest proher za sebou, když v 18. kole extraligy jednoznačně padli pod Ještědem 2:6. Hattrickem na straně domácích se blýskl Adam Najman.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Mladá Boleslav

Karlovy Vary – Plzeň 4:5 po prodloužení

Není to častý jev, aby tým v prodloužení riskoval hru bez brankáře. Plzeňským hokejistům se to ale v západočeském derby s Karlovými Vary vyplatilo. V 18. kole extraligy zvítězili 5:4 v prodloužení a výhodu jednoho muže navíc využil v čase 64:57 Tomáš Mertl. Energie prohrála potřetí za sebou. Podrobnosti připravujeme.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Plzeň

České Budějovice – Hradec Králové 2:1

Příběh s extraligovou licencí těchto dvou soupeřů zřejmě znáte, a proto mívají vzájemné zápasy náboj. V 18. kole extraligy tentokrát uspěli hokejisté Českých Budějovic nad Hradcem Králové v poměru 2:1. V 58. minutě rozhodl obránce Roman Vráblík. Motor vyhrál doma počtvrté za sebou a v tabulce se posunul na 12. místo, Hradec Králové je desátý.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání České Budějovice - Hradec Králové

Kladno – Litvínov 3:2 po prodloužení

Perfektní hra při power-play. Hokejisté Kladna zvítězili v utkání 18. kola extraligy nad Litvínovem po parádním obratu 3:2 v prodloužení. Severočeši dlouho směřovali za čtvrtou výhrou pod novým hlavním koučem Karlem Mlejnkem, když vedli krátce před koncem 2:0, ale domácí dvěma góly při hře bez gólmana srovnali krok a v čase 60:37 rozhodl o výhře Rytířů kapitán Tomáš Plekanec. Kladenští se tak vrátili v tabulce na 13. místo zpět před Litvínov.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kladno - Litvínov

Pardubice – Olomouc 3:0

Hokejisté vedoucích Pardubic vyhráli v předehrávce 18. kola extraligy nad čtvrtou Olomoucí 3:0 a vybojovali osmou výhru v řadě. V čele tabulky unikli druhým Vítkovicím na rozdíl šesti bodů. Vítěznou branku vstřelil v polovině utkání Filip Koffer, ve druhém utkání za sebou udržel brankář Roman Will čisté konto.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Olomouc

Třinec – Kometa Brno (bude se hrát 13. ledna pod otevřeným nebem v Bratislavě)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články