Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

SOUHRN 16. KOLA: Hradec se oklepal a stíhá Třinec, Plzeň ve šlágru zdolala Pardubice

Extraligový kolotoč pokračoval 16. kolem, ve kterém padlo jen 27 branek. Nejvíce jich viděli fanoušci v Karlových Varech, kde desátá Energie přestřílela devátou Kometu Brno 5:3. Vedoucímu Třinci stačil k úspěchu v Českých Budějovicích jeden gól, s tříbodovou ztrátou je druhý Hradec Králové po vítězství 4:1 nad Libercem. V očekávaném magnetu porazila čtvrtá Plzeň 3:2 třetí Pardubice.

Hokejisté Hradce Králové slaví gól v síti Liberce
zdroj: ČTK autor: Taneček David

České Budějovice - Třinec 0:1

Potřinácté v řadě bodovali v extralize hokejisté Třince a dál vévodí tabulce. Tentokrát vyhráli na ledě Českých Budějovic 1:0 gólem, který v čase 16:11 vstřelil Erik Hrňa. Brankář Marek Mazanec zastavil všech 17 střel domácích a připsal si třetí čisté konto v sezoně.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání České Budějovice – Třinec

Hradec Králové - Liberec 4:1

Po nedělní porážce v Českých Budějovicích jsou hokejisté Hradce Králové zpět ve vítězném modu. V 16. extraligovém kole doma nezaváhali s tápajícím Libercem a po výsledku 4:1 se posunuli na druhé místo před rivala z Pardubic. Dvakrát se mezi střelce zapsal útočník Aleš Jergl.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové – Liberec

Litvínov - Zlín 2:1

Rostoucí formu potvrdili hokejisté Litvínova. Doma udolali Zlín 2:1 a vyhráli čtvrtý z šesti uplynulých zápasů. Poslední Berani naopak posedmé za sebou nebodovali. Skóre otevřel Patrik Zdráhal a náskok zdvojnásobil v úvodu závěrečného dějství Patrik Demel. Brankáři Denisu Godlovi sebral čisté konto 48 sekund před koncem Oscar Flynn.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov – Zlín

Plzeň - Pardubice 3:2

Vynikající formu si drží hokejisté Plzně. V 16. kole porazili na domácím ledě Pardubice 3:2 a radovali se v sedmém z posledních osmi zápasů. Dynamo vyšlo naprázdno po osmi utkáních, v nichž bodovalo. Gólem a asistencí se blýkl švédský útočník Indiánů Ludwig Blomstrand. Tři asistence zaznamenal Tomáš Mertl.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň – Pardubice

Vítkovice - Kladno 2:1

Už deset zápasů jsou v extralize bez vítězství v základní hrací době hokejisté Kladna. V 16. kole totiž prohráli 1:2 na ledě Vítkovic. Souboj třináctého se čtrnáctým týmem tabulky rozhodl gól Marka Kaluse, na který už hosté stačili odpovědět jen snížením Tomáše Pituleho. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice – Kladno

Karlovy Vary - Brno 5:3

Domácí Energie otočila nepříznivý vývoj proti Kometě z 1:2 na vítězných 5:3 i díky dvěma využitým početním výhodám. V nich se prosadili Jaroslav Kracík s kapitánem Tomášem Vondráčkem a přispěli k první porážce Brňanů po třech vítězstvích. Západočeši se proto přiblížili soupeři na rozdíl jednoho bodu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary – Brno

Mladá Boleslav - Olomouc 0:2

Hokejisté Mladé Boleslavi přestali střílet góly. Po trápení s Třincem nenašli recept ani na defenzivu Olomouce. Hanáci na ledě soupeře vyhráli 2:0, když vítězný gól Jana Káni v přesilové hře potvrdil trefou do prázdné branky David Krejčí v samotném závěru. Nulu vychytal gólman Jan Lukáš. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Mladá Boleslav – Olomouc

Hlavní zprávy

Nejčtenější články