Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SP v rychlostní kanoistice 2024

SOUHRN 14. KOLA: Litvínov padl posedmé za sebou, naopak Kometa se veze na vítězné vlně

V rozdílné atmosféře se nachází dva tradiční hokejové kluby. Zatímco Litvínov se dál trápí a ve 14. kole extraligy prohrál ve Vítkovicích sedmý zápas v řadě, Kometa otočila duel v Karlových Varech a po vítězství 3:2 po samostatných nájezdech se radovala popáté za sebou. Prodlužovalo se také na Spartě, Pražanům vystřelil v duelu s Mladou Boleslaví druhý bod za výhru 3:2 kapitán Michal Řepík. Tabulku dál vedou po dalším triumfu Pardubice.

Vítkovice slaví v utkání proti Litvínovu
zdroj: ČTK autor: Petr Sznapka

Karlovy Vary – Kometa 2:3 SN

Karlovy Vary vedly nad Kometou 1:0 i 2:1, ale nakonec si z domácího duelu odnesly jen bod. Za hosty nejprve srovnal Adam Zbořil, poté Tomáš Kundrátek chvíli před koncem a v nájezdech rozhodl Martin Zaťovič po předchozí trefě Eduarda Šalého. Brňané tak navázali na tříbodové vítězství proti Spartě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary – Brno

Sparta – Mladá Boleslav 3:2 PP

Góly mezi Spartou a Mladou Boleslaví padaly až ve třetí třetině, nakonec se radovali domácí Pražané po výhře 3:2 v prodloužení. Bezbrankové skóre vydrželo do 49. minuty, kdy se trefil Michal Řepík, a na něj navázal o čtyři minuty později David Tomášek. Za hosty ale srovnali Mário Lunter s Pavlem Kousalem. V nastavení rozhodl znovu Řepík.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta – Mladá Boleslav

Vítkovice – Litvínov 5:3

Litvínov prohrál sedmý zápas v řadě, tentokrát padl ve Vítkovicích 3:5 a nadále zůstává poslední v tabulce. Verva přitom v Ostravě vedla, jenže za domácí srovnal Dominik Lakatoš, jehož řada s Petrem Fridrichem a Petrem Chlánem si nakonec připsala v utkání osm bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice – Litvínov

Olomouc – Plzeň 1:4

Plzeň zvítězila na ledě Olomouce, přestože prohrávala po trefě domácího Tomáše Dujsíka. Západočeši ale čtyřmi góly duel otočili a odvezli si z Hané výhru 4:1. Plzeňští tak přerušili minisérii dvou porážek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc – Plzeň

Pardubice – Kladno 6:2

Čtvrtá výhra v řadě a nadále první místo v tabulce. Pardubice prožívají povedené období, další triumf si Dynamo připsalo po výsledku 6:2 proti Kladnu. Hostující Rytíři sice srovnali na průběžných 1:1, ale Východočeši poté odskočili do náskoku 4:1. V závěru přidali pojistky Lukáš Radil s Robertem Říčkou. Kladno prohrálo osmý z posledních devíti zápasů a je předposlední.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice – Kladno

Liberec – Hradec Králové 3:6

Liberci se nedaří a prožívá nejhorší období v sezoně. Pokles formy potvrdila čtvrtá porážka v řadě, Bílí Tygři tentokrát nestačili ve 14. kole na Hradec Králové a padli 3:6. Severočeši sice snížili až na 3:4, ale v závěru přidali hosté dvě pojistky do prázdné brány. Dvěma trefami se blýskl v dresu vítězů Aleš Jergl, dva góly dal i liberecký Michael Frolík.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec – Hradec Králové

České Budějovice – Třinec 3:2 SN

České Budějovice přetlačily mistry z Třince 3:2 po samostatných nájezdech, ačkoli sahaly po tříbodové výhře. Oceláře však v závěru zachránil Martin Růžička, dovednostní soutěž ukončil v deváté sérii Jan Štencel.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání České Budějovice – Třinec
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články