Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

SOUHRN 10. KOLA: Na Pardubice se dotáhly další tři kluby, do čela jde po výhře v Hradci Olomouc

Do čela extraligy se po 10. kole dostala Olomouc. Hanáci vyhráli na ledě Hradce Králové 3:0 a vedou díky nejlepšímu skóre mezi čtveřicí týmů s 19 body na kontě. Na dosud vedoucí Pardubice, které ve čtvrtek prohrály 3:4 v prodloužení v Brně, se dotáhly i Mladá Boleslav a Vítkovice.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Olomouc

Hradec Králové - Olomouc 0:3

Olomouc po více než dvou letech dokázala Východočechy porazit. Na ukončení série osmi porážek se 41 úspěšnými zákroky a čistým kontem podílel brankář Jan Lukáš.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Vítkovice

Karlovy Vary - Vítkovice 4:5

Dominik Lakatoš byl hlavním hrdinou Vítkovic, když čtyři minuty před závěrečnou sirénou rozhodl utkání s Karlovými Vary. Dvě branky vstřelil i jeho spoluhráč Peter Krieger a domácí Petr Koblasa. Západočeši nenavázali na dvě předešlé výhry a s Vítkovicemi padli počtvrté za sebou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Mladá Boleslav

Litvínov - Mladá Boleslav 3:4

Chemici si připsali třetí nezdar v řadě a jsou nadále poslední. Středočeši si vypracovali rozhodující čtyřbrankový náskok již v první třetině, Litvínov ale dokázal zápas ještě zdramatizovat. Třemi asistencemi se blýskl útočník Mladé Boleslavi Pavel Kousal.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Plzeň

Třinec - Plzeň 3:2

Oceláři v posledních pěti zápasech získali 13 z 15 možných bodů. Obhájce titulu prohrával od sedmé minuty gólem Vojtěcha Budíka, ale ještě v úvodní třetině vyrovnal Daniel Voženílek. Slezané odskočili v prostřední části v přesilových hrách trefami Tomáše Marcinka a Andreje Nestrašila. Hosté už jen zápas v 55. minutě zdramatizovali, v početní převaze pět na tři se trefil Aleksi Oskari Rekonen.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kladno - Sparta Praha

Kladno - Sparta 2:5

Rytíři po sérii tří vítězství popáté za sebou nebodovali. Kladno sice ukončilo po 237 minutách a 20 sekundách svůj gólový půst a dvakrát vedlo, ale po Sparta vývoj otočila i díky čtyřem využitým přesilovým hrám. Venku potřetí v řadě vyhrála, poprvé se v sezoně se však dočkala mimo svůj led plného bodového zisku.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno - Pardubice

Brno - Pardubice 4:3 PP

Kometa v domácím prostředí vyhrála potřetí za sebou. Utkání s Pardubicemi rozhodl v 64. minutě v přesilové hře Petr Holík, jenž se mezi střelce zapsal i v základní hrací době. Dynamo inkasovalo třikrát v oslabení a potvrdilo, že je v této herní situaci nejhorší v soutěži.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články