Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Plzeň jde do čela, Pardubice předvedly zkrat v duelu s Kometou. Holík zařídil výhru Boleslavi

Osmé kolo extraligy znovu zamíchalo pořadím. Do čela tabulky poskočila Plzeň, která vyhrála šlágr v Chomutově a sesadila Piráty z první příčky. Druhá už je Kometa, Brňané předvedli skvělý obrat v Pardubicích, kde prohrávali už 0:3. Zvrat zaznamenala také Dukla, když Jihlavští přetlačili Vítkovice díky povedenému závěru. Sparta si zase zastřílela proti Liberci. Petr Holík se hlavní měrou podílel na vítězství Mladé Boleslavi, nová posila Středočechů si připsala dva body proti Litvínovu.

Radost hokejistů Plzně
zdroj: ČTK autor: David Taneček

TABULKA EXTRALIGY (//sport/tabulky/133142-tabulka-hokejove-extraligy/)

Třinec - Olomouc 3:4 SN

Hanáci sice v Třinci dvakrát prohrávali, přesto si ze Slezska odváží dva body za vítězství 4:3 po samostatných nájezdech. Oceláře táhl obránce Roth, který se trefil dvakrát v prvních třinácti minutách, ale Olomouc otočila duel a v oslabení poslal hosty do náskoku Laš. Martin Růžička si poté sice vynutil prodloužení, ale branky padaly až v nájezdech. Hned tři olomoučtí hráči překonali Hrubce, zato Konrád zůstal nepřekonán. Třinec tak doma poprvé v sezoně prohrál.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/361756-trinec-olomouc)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Olomouc

Jihlava - Vítkovice 4:2

Jihlava si na domácím stadionu vyšlápla na dobře hrající Vítkovice a po obratu ve třetí třetině vybojovala vítězství 4:2. Domácí vedli po brance Michala Hlinky, ale vítkovický kapitán Olesz dvěma góly zařídil průběžný obrat. Další zvrat nastal v poslední části hry, kdy nejprve vyrovnal Skořepa a vítěznou branku zaznamenal po pohledné souhře Seman v 58. minutě. Účet utkání pak uzavřel do prázdné branky Hubáček. Dukla slaví druhou tříbodovou výhru, Vítkovice padly po třech zápasech.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/361755-zive-jihlava-vitkovice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Jihlava - Vítkovice

Chomutov - Plzeň 1:4

Piráti v přímém souboji o první místo ještě po úvodní třetině nad Plzní vedli, ale nakonec poprvé v nové sezoně nebodovali a přišli o vedení v tabulce. Dvěma góly pomohl Indiánům k vítězství Tomáš Mertl, Dominik Kubalík si devátou brankou v sezoně upevnil vedení v tabulce střelců.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/361757-chomutov-plzen)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Plzeň

Mladá Boleslav - Litvínov 2:0

Petr Holík se v novém extraligovém působišti předvedl tím nejlepším způsobem. Ex-zlínský útočník přihrál na úvodní gól Jakuba Klepiše, druhý sám vstřelil, a měl tak rozhodující podíl na vítězství Mladé Boleslavi 2:0 nad Litvínovem. Severočeši nebodovali počtvrté za sebou a zůstávají předposlední.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/361758-mlada-boleslav-litvinov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Litvínov

Zlín - Hradec Králové 2:1 SN

Na branky chudý zápas rozhodl ve prospěch Zlína domácí střelec Roberts Bukarts, který se jako jediný z deseti střelců při nájezdech nemýlil a přisoudil druhý bod "ševcům" za vítězství 2:1. V základní hrací době se totiž prosadili pouze zlínský Matějíček a hradecký Červený, v nájezdech pak předčil Kašík v brankářském duelu hostujícího Rybára. Zlín natáhl vítěznou sérii na tři zápasy, Východočeši prohráli podruhé v řadě a uzavírají první desítku pořadí.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/361759-zlin-hradec-kralove)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Hradec Králové

Pardubice - Brno 4:5

Dynamo prožilo v utkání proti Brnu další nepovedený večer. Pardubičtí sice v polovině zápasu vedli už 3:0 a na začátku třetí třetiny ještě 4:2, ale Kometa třemi góly v závěru duel definitivně otočila na 5:4. Vyrovnávací gól si připsal Hynek Zohorna v oslabení, tři minuty před koncem pak strhl výhru na stranu Moravanů Mallet. Pardubice jsou poslední, Kometa naopak bodově drží krok s první Plzní.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/361760-pardubice-brno)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Brno

Sparta - Liberec 7:1

Liberec na Spartě propadl a schytal debakl 1:7. Pražané vedli po první třetině už 3:0, nakonec v zápase využili tři přesilové hry a jednou se prosadili i v oslabení po trefě Kudrny. Třemi body se blýskl útočník Pech, vysokou porážku Liberce zmírnil Ordoš. Sparta je šestá, naopak Bílí Tygři klesli na dvanáctou příčku.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/361761-sparta-liberec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Liberec
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články