Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Chomutov zlomil liberecké kouzlo a vede extraligu, Plzeň smetla Pardubice

Extralize dál vládnou hokejisté Chomutova, kteří porazili doma dosud bezchybný Liberec. Střelnici opět uvedli do provozu v Plzni, když podruhé za dva týdny nastříleli soupeři doma deset branek – doplatily na to poslední Pardubice. Vítkovice utekly z lopaty Mladé Boleslavi, když vyrovnaly v poslední minutě a v nájezdech rozhodly. Mistrovská Kometa Brno poprvé v sezoně získala na svém ledě tři body. Zlín po sérii čtyř porážek podruhé vyhrál. Zato Hradec čtvrtou výhrou na vítěznou sérii nenavázal, zkazila mu ji Sparta, která po dvou porážkách zabrala.

Utkání Liberec - Chomutov
zdroj: ČTK autor: Petrášek Radek

TABULKA EXTRALIGY (//sport/tabulky/133142-tabulka-hokejove-extraligy/)

Liberec - Chomutov 1:4

Špatný vstup do sezony prodloužili liberečtí hokejisté doma proti Chomutovu, když prohráli se severočeským rivalem 1:4. Jašek sice dokázal v úvodu třetí třetiny srovnat stav zápasu, ale dva slepené góly výběru Vladimíra Růžičky rozhodly o vítězství Pirátů. Liberec tak prohrál třetí z posledních čtyř zápasů, naopak Chomutov nadále vede extraligu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Liberec - Chomutov


REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/361482-liberec-chomutov)

Vítkovice - Mladá Boleslav 3:2 SN

Vítkovice otočily zápas s Mladou Boleslaví a vyhrály 3:2 po samostatných nájezdech. Ostravští hráči ve třetí třetině dvakrát vyrovnali góly Jakuba Lva a Šimona Stránského, který skóroval v 60. minutě při hře bez brankáře. Rozstřel rozhodl ve čtvrté sérii David Květoň.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Vítkovice - Mladá Boleslav


REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/361483-vitkovice-mlada-boleslav)

Plzeň - Pardubice 10:2

Kdo by při pohledu na konečné skóre věřil tomu, že hosté z Pardubic v Plzni vedli. Ale to jen píchli do vosího hnízda. Hráči Škody ještě do první přestávky vyrovnali a o osudu utkání rozhodli pěti brankami v prostřední třetině. Hattrickem se blýskl útočník Milan Gulaš, tři body si připsali i Jaroslav Kracík (2+1) a Tomáš Mertl (1+2). Plzeň i ve čtvrtém domácím zápase zvítězila, navíc podruhé během dvou týdnů dvojciferným výsledkem.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Plzeň - Pardubice


REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/361484-plzen-pardubice)

Brno - Jihlava 4:2

Na čtvrtý pokus konečně dosáhli hokejisté Komety na svém ledě na plný bodový zisk, když porazili Duklu Jihlava 4:2. Naopak nováček z Jihlavy potvrdil, že se mu na soupeřově ledě nedaří. Po čtyřech vystoupeních má na kontě stále pouze bod. Obhájce titulu se ale o vítězství strachoval až do konce zápasu. Výhru pojistil až 83 sekund před koncem Martin Dočekal, který k výhře Brna přispěl dvěma góly.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Brno - Jihlava


REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/361485-brno-jihlava)

Hradec Králové - Sparta 2:3

Po skvělém vstupu do extraligy nastal pro Spartu výkonnostní sešup, když svěřenci trenéra Kalouse prohráli dvakrát v řadě. V sedmém kole si ale připsali cenný triumf z ledu Hradce Králové. Sparťané dokázali otočit skóre zápasu a o vítězný gól se v 51. minutě postaral Černoch. Hradec tak po třech vítězstvích v řadě poprvé kapituloval.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Hradec Králové - Sparta


REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/361486-hradec-sparta)

Olomouc - Zlín 3:4 PP

Nepřesvědčivý start do sezony v posledních dvou kolech napravují zlínští hokejisté. Berani dvakrát vedli, pokaždé je dokázali soupeři z Olomouce dohnat, v úvodu prodloužení ale rozhodl o vítězství Zlína Honejsek. Svěřenci Roberta Svobody tak zvítězili 4:3, a to i díky dvěma zásahům Robertse Bukartse.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Olomouc - Zlín


REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/361487-olomouc-zlin)

Třinec - Litvínov 5:1

V čele nekompletní extraligové tabulky se v sobotu na den ocitl Třinec. Stojí za tím vítězství Ocelářů, kteří na domácím ledě porazili Litvínov vysoko 5:1. Dvakrát se v přesilové hře prosadil Erik Hrňa, třetí gól v početní převaze přidal Daniel Rákos. Třinec tak vyhrál i čtvrté domácí utkání sezony, naopak Litvínov padl potřetí v řadě.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/361449-trinec-se-s-litvinovem-nemazlil-a-o-jasne-vyhre-rozhodl-v-presilovkach)

Je nám líto, video expirovalo.
Třinec na domácím ledě rozdrtil Litvínov
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články