Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Petr ven, neslo se vítkovickou arénou. Já do toho ale vidle nehodím, řekl kouč po další prohře

Fanoušci Vítkovic chtějí jeho konec a duel s Mladou Boleslaví situaci příliš nevylepšil. Svěřenci Jakuba Petra doma dostali výprask 3:7 a ještě více zabředli do krize z poslední doby. Celý tým byl po další porážce více než na hodinu uzavřen v kabině, do které přišel i majitel klubu Aleš Pavlík. Personální změny se ale zatím neplánují a trenér věří, že se vše zlepší.

Fanoušci Vítkovic chtějí konec trenéra Petra
zdroj: ČTK autor: Ožana Jaroslav

Mladá Boleslav už byla dávno na cestě domů, světla v hale vypnutá, jen za zdmi vítkovické kabiny ještě hodinu po utkání dozníval debakl. Teprve po příchodu klubového majitele a jeho zhruba dvacetiminutovém pohovoru s hráči v šatně předstoupil do mix zóny před zástupce sdělovacích prostředků kapitán Jan Výtisk, po něm dorazil na tiskovou konferenci i kouč Jakub Petr.

"Ta situace byla výjimečná v tom, že majitel s hráči seděl sám. Cítím ale z toho konstruktivní řešení ze všech stran. Každý si k tomu něco řekl, po tomhle ani nejde mít chuť od toho utéct. Za tím mužstvem budu stát neustále," řekl Petr.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Vítkovice - Mladá Boleslav

Personální změny prý nejsou na pořadu dne. Petr ale posledních patnáct minut dnešního zápasu musel snášet pokřiky nespokojených fanoušků žádajících si jeho odchod. "Vyjádřili nespokojenost, je to jejich právo. Samozřejmě, tohle je ta horší chvilka, co jsem tu zažil ve Vítkovicích. Ale teď do toho sám nehodím vidle. Jak říkám, za hráči stojím," řekl Petr.

Vítkovice na vítězství v normálním čase čekají od výhry nad Litvínovem 18. října. Z dalších dvanácti kol pětkrát vyhrály v prodloužení či nájezdech, momentálně však už čtyři kola nebodovaly. A právě nyní v neděli znovu nastoupí proti Litvínovu.

"Co teď? Dáme si teď den volno, zregenerujeme, v sobotu potrénujeme. Na dvacet čtyři hodin na hokej musíme zapomenout. Teď to je spíše být psychologem než pořád opakovat hokejové věci," řekl Petr.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články