Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Orsava: Nešlo nám to, první dvě třetiny jsme byli horší. Prohrávat 0:2 ale nebylo neřešitelné

Gól Jakuba Orsavy ve čtvrté minutě prodloužení rozhodl třetí zápas předkola mezi Karlovými Vary a Olomoucí a přiblížil Hanákům postup do čtvrtfinále. Čtvrtý i případný pátý zápas odehrají v příštím týdnu doma. Orsava řekl, že i když hosté prohrávali o dvě branky, věřili, že utkání otočí.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy 3. předkola Karlovy Vary – Olomouc

Orsava uznal, že se olomoučtí hráči ve třetím duelu pořádně nadřeli. "Jsem rád, že jsme vyhráli, protože nám to nešlo. Na začátku nás poznamenal včerejší zápas, a první dvě třetiny nebyly od nás moc dobré, protože jsme nedali ani kontaktní gól," prohlásil.

Ve třetí třetině už podle něj hosté hráli to, co chtěli. "Dokázali jsme to srovnat. Před prodloužením jsme si řekli, jak chceme sehrát přesilovku, která se přenesla i do prodloužení. Nicméně se nám to nepovedlo tak, jak jsme chtěli, ale zaplaťpánbůh jsme ten gól potom dali," uvedl střelec vítězné branky.

Olomoučtí se povzbuzovali tím, že 0:2 není žádný neřešitelný výsledek. "To se dá v pohodě dotáhnout. Ve třetině může padnout mnohem více branek než dvě, jak ukázal i včerejší zápas. Včera nás mrzelo, že jsme neudrželi vedení 3:1, nedali jsme přesilovku a Vary se potom chytly, dnes se to podařilo pro změnu nám. Takový je ale hokej a v tom je krásný," dodal.

Orsava doufal, že v Olomouci se bude o čtvrtfinále hrát už jenom v úterý. "Musíme zregenerovat, potrénovat a do čtvrtého zápasu vrhnout všechny síly. Chtít to vyhrát a ukončit to. Nicméně zápasy jsou vyrovnané, přelévá se to z jedné strany na druhou a jak říkám, minimálně půlku zápasu jsme tahali za kratší konec. Bude to zase boj," řekl Orsava.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články