Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Litvínov zkolaboval v Hradci, Červenka se na úvod zaskvěl dvěma body

Praha - Na úvod sezony se jim vůbec nedařilo, když prohráli oba zápasy, na třetí pokus však zlínští hokejisté vybojovali tři body - a hned proti Třinci, jednomu z největších favoritů na titul. Úřadující mistr Litvínov si zase připsal druhou porážku v řadě. Přestože vedl 4:1, nakonec v Hradci prohrál 4:6. Ve výborném světle se pak ukázala velká chomutovská posila Roman Červenka, reprezentační útočník dvěma asistencemi pomohl k výhře Chomutova nad Pardubicemi. Na čele zůstává Sparta, která smetla Vítkovice 6:2.

Radost hokejistů Hradce
zdroj: ČTK autor: David Taneček

Hradec Králové - Litvínov 6:4

Druhou porážku v sezoně si připsali obhájci titulu z Litvínova. Severočeši měli utkání v Hradci zcela ve svých rukou, když v polovině zápasu vedli již 4:1. Čtrnáct vteřin po poslední litvínovské brance ale Bednář snížil na 2:4 a nasměroval Hradec k velkému obratu. Východočeši nakonec v utkání zvítězili 6:4 a připsali si již sedmý bod v sezoně.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/321118-fatalni-selhani-mistr-vedl-v-hradci-4-1-nakonec-ale-podlehl-4-6/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Litvínov

Třinec - Zlín 1:2

Navzdory nepovedenému vstupu do sezony se zlínským hokejistům povedl velký skalp. Na ledě Ocelářů, jednoho z největších favoritů na titul, zvítězili 2:1. Zlín tak vybojoval první tři body v sezoně, naopak Třinec zaznamenal první bodovou ztrátu v novém ročníku. O dva góly hostů se postarali Tomáš Sýkora a Pavel Kubiš ve druhé třetině v rozmezí 69 vteřin.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/321114-trinec-prekvapive-ztratil-doma-se-zlinem-ktery-poprve-bodoval/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Zlín

Sparta Praha - Vítkovice 6:2

Už třetí tříbodový zisk v řadě si zajistili hokejisté Sparty. Pražané rozstříleli Vítkovice 6:2 a zvítězili nad nimi už poosmé za sebou. O vítězství domácí rozhodli ve druhé třetině, když se během tří minut a 18 vteřin prosadili hned čtyřikrát.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/321122-sparta-rozstrilela-vitkovice-a-zustava-suverenne-na-cele/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Sparta - Vítkovice

Chomutov - Pardubice 3:1

Obnovená premiéra v extralize v dresu Chomutova vyšla Romanu Červenkovi náramně. Reprezentační útočník si v utkání s Pardubicemi připsal dvě asistence, když stál za úvodním gólem Růžičky mladšího i za vítěznou brankou Vondrky minutu před koncem zápasu. Vondrka ještě o chvíli později završil do prázdné brány na konečných 3:1 pro Chomutov. Růžičkovi svěřenci tak podruhé vybojovali všechny tři body za vítězství.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/321116-chomutov-udolal-pardubice-cervenka-si-pri-debutu-pripsal-dve-asistence/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Pardubice

Plzeň - Liberec 2:4

Úvodní extraligovou prohru v Brně dokázali liberečtí hokejisté napravit ve velkém stylu. Poté, co v neděli zdolali mistrovský Litvínov, zvítězili i na ledě Plzně, když na západě Čech vyhráli 4:2. Indiáni tak po dvou tříbodových ziscích poprvé v sezoně nezískali ani bod. Dvěma góly k výhře Bílých Tygrů přispěl Petr Jelínek.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/321099-liberec-po-triumfu-nad-mistrem-vyhral-i-v-plzni/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Liberec

Mladá Boleslav - Olomouc 1:2 SN

Na třetí pokus se již hokejistům Olomouce přece jen podařilo zvítězit. Na ledě Mladé Boleslavi jim tříbodový zisk unikl minutu před koncem, když na 1:1 srovnal Žejdl. Jenže Mora se nenechala rozhodit a o svém vítězství rozhodla v nájezdech, o rozhodující zásah se postaral Tomáš Mikúš. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/321121-olomouc-konecne-bodovala-boleslav-zdolala-po-najezdech/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Olomouc

Kometa Brno - Karlovy Vary 4:2

I druhé domácí utkání v sezoně brněnští hokejisté zvládli. Kometa si v Rondu poradila s Karlovými Vary 4:2 a Západočeši jsou tak s nulovým bodovým ziskem a čtrnácti obdrženými brankami na posledním místě extraligy. Brněnské vítězství se ale nerodilo lehce. Na úvodní trefu Vondráčka odpověděl o pět minut později Haščák a po Kováčikově gólu ve druhé třetině srovnal jen o 31 vteřin později Vachovec. Dvě branky v rozmezí dvou minut v závěrečné části ale přece jen stačily Brnu na vítězství 4:2.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/321120-kometa-prichystala-varum-treti-porazku-v-sezone/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno - Karlovy Vary
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články