Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Krejčí po vyřazení: Musím si to srovnat v hlavě. Nevím, jestli budu hrát

Ani největší extraligová hvězda nepomohla hokejistům Olomouce k postupu do čtvrtfinále. Hanáci totiž ve čtvrtečním rozhodujícím pátém utkání předkola play-off padli ve Vítkovicích 1:3 a celkově prohráli v sérii 2:3 na zápasy. Zdali bude dlouholetá opora Bostonu v NHL působit v české nejvyšší soutěži i v nadcházející sezoně, není zatím jasné.

David Krejčí z Olomouce po vyřazení v předkole play-off
zdroj: ČTK autor: Ožana Jaroslav

"Jsme zklamaní, to je jasné. Za výkon se nemusíme stydět, ale nepadlo nám to tam," konstatoval po zápase pětatřicetiletý útočník, který si v sérii připsal gól a dvě asistence.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih 5. předkola Vítkovice - Olomouc

Olomouc vedla v sérii 2:1 a ve čtvrtém utkání měla náskok 2:0, přesto to na postup nestačilo. "Všech pět duelů bylo vyrovnaných, oba týmy hrály obětavě. Oba měly na to jít dál, bohužel může jen jeden, je to škoda. Domácí měli asi více štěstí, bohužel nám to nevyšlo," pokračoval Krejčí.

Zatímco jeho spoluhráč Branislav Konrád si do soupeře rýpl kvůli proklamovaným zdravotním problémům před třetím zápasem, Krejčí to přešel s nadhledem. "Tohle je play-off, nerad bych to nějak komentoval. Měli asi problémy v kabině, my ale také, akorát jsme to neříkali. Porvali jsme se o to, nevyšlo to, bohužel," uvedl Krejčí.

Olomoucký útočník měl v závěru čtvrtečního střetnutí na holi největší šanci k vyrovnání, ale jeho pokus se v poslední minutě po zákroku Stezky otřel o tyč a skončil za bránou. "Většinou mi to tam padne, v důležitý moment to ale odnesla tyč," pokrčil rameny. "Pochválil bych rozhodčí, nechali to na nás. Bylo to vyrovnané na obou stranách, každý tým mohl jít dál, bohužel to byly Vítkovice. Rozhodly malé detaily, daly o gól víc."

Budoucnost zatím vůbec neplánuje a rozebírat nechtěl ani skončenou sezonu. "Musím si to srovnat v hlavě. Nevím, co bude, jestli budu hrát. Zajdeme někam s klukama, budu se teď věnovat rodině. Uvidíme, co čas přinese," dodal Krejčí.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články