Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Česko - Arménie

Gulaš: Už máme v plánu zápasy. Byla by škoda, kdyby se musely posouvat

Nejproduktivnější hráč předchozích tří extraligových sezon Milan Gulaš vsadil i během léta na osvědčenou individuální přípravu. Čtyřiatřicetiletý Gulaš, jenž byl zároveň nejlepším střelcem posledních dvou sezon, věří, že i díky novým tvářím v Plzni budou Indiáni úspěšní.

Milan Gulaš
zdroj: ČTK autor: Pryček Vladimir

Jako jeden z mála má možnost připravovat se přes léto individuálně. "Mám to hozené trošku jinak. Vše se odvíjí od toho, jak se tělo cítí a pokud není nějaký problém," řekl Gulaš.

Hodně času opět strávil v posilovně. "A to včetně nějakých hodin kardia, které v tom také musí být. Nejde tedy v mém podání o nic extra mimořádného, ale každý hráč potřebuje trochu něco jiného," uvedl.

S ohledem na výkony v sezoně neměl ani letos důvod zaběhnutou podobu přípravy nějak zásadně měnit. Jeho připravenost by měl prověřit již během příštího týdne letní turnaj Generali Česká Cup.

Milan Gulaš
zdroj: ČTK autor: Šimánek Vít

"Příští týden už jsou naplánované zápasy a byla by velká škoda, kdyby se to muselo posouvat. Neovlivníme to, můžeme se jen snažit tomu předcházet a být všichni zodpovědní," doplnil.

V kádru Škody je šest nových tváří, z nichž obránce David Kvasnička a útočník David Stach už v minulosti plzeňský dres oblékali. "Kluky, co přišli, znám většinou od vidění z extraligy," prohlásil.

"A i když se neznáte až tak dobře, je to otázka pár dnů se lépe poznat. Jsem rád, že jsme podepsali zkušené kluky, kteří vědí, co obnáší hrát extraligu, a také vědí, co je potřeba k tomu, aby se vyhrávalo. Věřím, že zase můžeme udělat nějaký úspěch," dodal Gulaš.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články