Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Ze svého konce v Chelsea jsem zdrcený, pronesl odvolaný trenér Tuchel

Svůj konec v Chelsea kouše velmi těžko. Teď už bývalý kouč londýnského klubu Thomas Tuchel prohlásil, že se u "blues" cítil jako doma a odchodem je zdrcený. Německý trenér byl odvolán ve středu a nyní se poprvé veřejně vyjádřil.

"Tohle je jedno z nejtěžších prohlášení, které jsem kdy musel napsat. Ze svého konce v Chelsea jsem zdrcený," napsal Tuchel na Twitter.

"V tomhle klubu jsem se cítil jako doma, profesně i z osobního hlediska. Chci poděkovat za podporu všem lidem v klubu, hráčům i fanouškům," uvedl devětačtyřicetiletý kouč.

Tuchel přišel k "blues" loni v lednu a po pár měsících s nimi ovládl Ligu mistrů a následně i evropský Superpohár a mistrovství světa klubů. Na začátku této sezony však doplatil na slabší výsledky a po porážce 0:1 na hřišti v Lize mistrů Dinama Záhřeb byl ve středu odvolán. Na lavičce ho nahradil dosavadní trenér Brightonu Graham Potter.

"Hrdost a radost, kterou jsem cítil po triumfu v Lize mistrů a mistrovství světa klubů ve mně zůstane navždy. Bylo mi ctí být součástí klubové historie," dodal bývalý trenér PSG nebo Dortmundu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Dinamo Záhřeb - Chelsea
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články