Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SLUNETA Ústí nad Labem - BK KVIS Pardubice

Žádný vliv jsem na tým neměl, řekl kouč Mourinho po výhře Tottenhamu

Tottenham vyhrál v Premier League na hřišti soupeře poprvé od ledna. Ale nový a slavný kouč José Mourinho, který v týdnu nahradil na lavičce londýnského týmu odvolaného Mauricia Pochettina, tvrdí, že na výhře na stadionu West Hamu 3:2 neměl žádnou zásluhu.

José Mourinho slaví první výhru v Tottenhamu
zdroj: Reuters autor: Tony O´Brien

"Není to o mně, ale o hráčích a klubu. Naštvu se, jestli někdo napíše, že se projevil Josého dopad. Žádný vliv jsem na tým neměl. Jenom jsem mu trochu pomohl k výhře," citovala Mourinha BBC.

Spurs vedli na Olympijském stadionu po 49 minutách o tři branky. "Hodinu hrálo mužstvo skvěle, utkání mělo pod kontrolou a dominovalo. Využili jsme prvky z tréninků," prohlásil šestapadesátiletý Mourinho, který před Tottenhamem vedl Manchester United, odkud loni v prosinci dostal vyhazov.

Poté ale Tottenham polevil a soupeř snížil na rozdíl jediného gólu. "Odešli jsme trochu fyzicky. Tím ale neobviňuju předchozí realizační tým, může za to reprezentační přestávka. Někteří hráči se vrátili teprve v pátek," konstatoval dvojnásobný vítěz Ligy mistrů s Portem a Interem Milán.

Je nám líto, video expirovalo.
José Mourinho nově vede Tottenham

"Navíc je West Ham dobrý tým se spoustou zkušených hráčů. Bylo to derby, které jsme zvládli," uvedl Mourinho.

Z hráčů Tottenhamu vyzdvihl výkon záložníka Deleho Alliho. "Stejně jako tým hrál hodinu dokonale a potom na to doplatil a jeho výkon trochu poklesl. Byl to starý Dele Alli, který před lety oslnil nejen Anglii, ale celý svět. Udělal přesně to, co jsem po něm chtěl," řekl Mourinho, jehož tým v úterý v Londýně v Lize mistrů čeká Olympiakos Pireus.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články