Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS smíšených dvojic 2024 Švédsko

Všichni dopují a ženám bych sebral řidičák, tvrdí Aršavin ve své autobiografii

Kariéru, v níž prošel i Arsenalem, už má bývalý ruský fotbalový reprezentant Andrej Aršavin za sebou. V osmatřiceti letech vede v Petrohradu mládežnickou akademii. Nicméně překvapit dokáže stále. Naposledy se mu to podařilo v jeho životopisné knize s názvem 555 otázek a odpovědí o ženách, penězích, politice a fotbalu.

Andrej Aršavin
zdroj: ČTK autor: Kateřina Šulová

Bývalý útočník, který končil kariéru v kazašském týmu Kajrat Almaty, si své mnohdy hodně kontroverzní názory nikdy nenechával pro sebe a rád se o ně podělí stále. Některé z nich upoutaly i redaktory španělského sportovního webu marca.com.

"Podle mého názoru jsou ženy a muži úplně odlišní tvorové," uvádí v knize hvězda Eura 2008. "Kdybych měl možnost zakázat ženám řídit auta, udělal bych to bez přemýšlení dvakrát," dodává.

Aršavin se vyjadřuje i k dopingu ve sportu a také si nebere servítky. "Podle mého názoru se dopuje ve všech individuálních sportech: bez dopingu to prostě nejde," tvrdí ve své knize. "Říkám, že v plavání, lyžování a cyklistice, podle mého názoru, všichni dopují."

Jak brát názory bývalého ruského fotbalisty, který rozhodně není žádným vzorem ctností, a jehož kariéra byla provázena občasnými výstřelky, musí každý posoudit sám. Naposledy před dvěma lety se dostal do povědomí, když se nad ránem projížděl na koni pod vlivem alkoholu před striptýzovým barem v Petrohradu doprovázen dámskou společností, v níž ale chyběla jeho manželka.

Zdroj
marca.com

Hlavní zprávy

Nejčtenější články