Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Liga mistrů CEV 2023/2024

Trenér Hapal to odnesl za nás, přiznal Vukadinovič

Stále nechápou, co v Novém Sadu předvedli, a to, že na jejich výpadek ve 2. předkole Evropské ligy doplatil trenér Pavel Hapal, který byl nečekaně od týmu odvolán, fotbalisty Sparty mrzí. Nicméně věří, že nedělní výhra 2:1 v Jablonci jim pomůže dostat se nahoru.

Vukadin Vukadinovič
zdroj: ČTK autor: Kamaryt Michal

"Byl to pro nás pro všechny šok, nikdo to nečekal," vzpomíná srbský záložník Vukadin Vukadinovič. "Pan trenér Hapal za to nemůže, byl to náš špatný výkon a odnesl to on. Bohužel, to je fotbal. Mrzí nás to," dodal.

I Martin Frýdek, jediný z českých hráčů, který nastoupil v Jablonci v základní sestavě Sparty, nevidí krach v Srbsku jako chybu kouče. "Bylo to selhání nás všech. Nebyla to chyba trenéra, ale hlavně nás hráčů, my jsme na hřišti. Ani nevím, jak bych nazval to, co jsme v Srbsku předvedli. Musíme hrát jako teď v Jablonci a doufám, že zvládneme ve čtvrtek odvetu a napravíme si reputaci," dodal hráč, který se v neděli přesunul z obrany do zálohy.  

Dočasný příchod Zdeňka Ščasného na Hapalovo místo vidí Frýdek jako impulz. "Ale nebylo to o trenérovi. Myslím si, že kdyby tady byl pan Hapal, vypadalo by to úplně stejně," řekl k výhře v Jablonci.  

Je nám líto, video expirovalo.
Sparta pod vedením Ščasného zdolala Jablonec

"Spoustu věcí jsme si vyříkali po zápase. Měli jsme pohovor i s Tomášem Rosickým, který nám řekl pár skvělých věcí. Takže věřím, že dnešní vítězství nás nabudí a ve čtvrtek to zvládneme," uvedl Vukadinovič, který dal v Jablonci vítězný gól, první za Spartu v soutěžním utkání. "Chutná to dost. Užívám si to a jsem rád, že jsem pomohl týmu k důležité výhře," uvedl Vukadinovič.

Také Frýdek věří, že se Sparta teď půjde výkonnostně nahoru. "Doufám, že ano, a doufat v to budu. Ale do každého zápasu musíme jít na 120 procent jako dnes. Musíme hrát jako teď a ještě k tomu přidat víc kvality. Každý si uvědomil, že jako v Srbsku hrát nemůžeme. To byla asi největší změna, že jsme k zápasu přistoupili úplně jinak," dodal.


Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články