Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Sparta veze z Jablonce tři body, Slavia si pohrála s Karvinou

Jak dopadne změna kouče ve Spartě po vyhazovu Pavla Hapala? To byla jedna z hlavních otázek druhého kola fotbalové ligy. Sparťané odpověděli výhrou na stadionu ambiciózního Jablonce. Po kanonádě Olomouce na hřišti Mladé Boleslavi se činili také hráči Příbrami, kteří si poradili s oslabenými Bohemians 1905 4:2. Fotbalisté Slovácka získali tří body proti Baníku Ostrava až v 92. minutě. Na triumf se nadřel také Zlín, který přehrál Opavu bez vyloučeného Svozila 2:1. Naopak Slavia Karvinou smetla jasně 4:0. Podobně dopadla v Teplicích Dukla, která domů veze pět gólů.

Brankář Jablonce Hrubý dostává gól od Kangy
zdroj: ČTK autor: Vít Černý

Jablonec – Sparta 1:2

Na jaře prohráli jen jednou, teď po dvou kolech podlehli soupeřům už dvakrát. Fotbalisté Jablonce opět doplatili na nevyužité šance a Sparta, která pod vedením Zdeňka Ščasného nastoupila jen s jedinou změnou v sestavě proti porážce v Subotici, využila své dvě šance po chybách jablonecké obrany. Pražané porazili Severočechy v nejvyšší soutěži popáté z posledních šesti zápasů.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/fotbal/378656-scasny-zacal-na-lavicce-sparty-cennou-vyhrou-v-jablonci/)

Mladá Boleslav - Olomouc 0:4

Trenér Jozef Weber nebude mít klidné spaní. Za úvodní dvě kola nového ročníku první fotbalové ligy fotbalisté Mladé Boleslavi dvakrát prohráli a dostali už sedm branek. Naposledy si na nich smlsla Sigma Olomouc a zvítězila 4:0. Kanonádu načal v první půli Jakub Plšek, k němuž se přidali ve druhé Martin Nešpor, Martin Sladký a David Houska.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/378581-zmar-mlade-boleslavi-prisla-o-kapitana-matejovskeho-a-olomouc-ji-smetla-4-0/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Mladá Boleslav - Sigma Olomouc

Opava - Zlín 1:2

Rozdílné pocity prožívali hlavní protagonisté duelu mezi domácí Opavou a Zlínem. Zatímco zástupce Slezanů Jaroslav Svozil si připsal po vlastní brance na Spartě tentokrát červenou kartu už ve 14. minutě a oslabil tak svůj tým, Tomáš Poznar rozhodl vyrovnaný duel v 54. minutě ve prospěch hostů. Navázal tak na trefy zlínského Bartošáka a opavského Puškáče z první půle.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/378610-poznar-vystrelil-zlinu-tri-body-opavsky-svozil-proziva-spatne-obdobi/)

Je nám líto, video expirovalo.
Poznar rozhodl o výhře Zlína nad Opavou 2:1

Příbram - Bohemians 4:2

Bohemians 1905 nezvládli duel v Příbrami a od Litavky odjeli s porážkou 2:4 a bilancí dvou červených karet. Ještě než byl vyloučen hostující brankář Fryšták a následnou penaltu proměnil Slepička, otevřel před ním skóre Matoušek. Vedení domácích 2:0 pak navýšili v druhém poločase znovu Matoušek a po něm i Květ, až poté dokázali "klokani" výsledek zkorigovat zásluhou Yusufa a po vyloučení Šmída i trefou Filipa Haška.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/378611-pribram-vyuzila-presilovku-proti-bohemians-a-s-chuti-si-zastrilela/)

Je nám líto, video expirovalo.
Příbram si poradila s oslabenými Bohemians a připsala si první výhru

Slovácko - Ostrava 2:1

Už to vypadalo v Uherském Hradišti na dělbu bodů, ale v nastaveném čase utkání mezi Slováckem a Ostravou se trefil Kubala, který rozhodl o výhře 2:1. Domácí v zápase vedli po brance Kuchty z 23. minuty, ale o dvanáct minut později srovnal Holzer. Slovácko tak napravilo úvodní porážku proti Bohemians 1905.

Je nám líto, video expirovalo.
Slovácko rozhodlo o výhře nad Baníkem až v nastaveném čase

Slavia - Karviná 4:0

Začátek sezony zastihl slávisty ve výborné formě. Pražané v domácí premiéře po dominantním výkonu přehráli Karvinou jasně 4:0 a bez ztráty bodu i inkasované branky vedou prvoligovou tabulku. Návrat do sestavy oslavil dvěma zásahy kanonýr Milan Škoda, první branku v červenobílem dresu si připsal střídající Alexandru Baluta.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/fotbal/378608-jednoznacna-zalezitost-slavia-v-tempu-prejela-karvinou-4-0/)

Je nám líto, video expirovalo.
Slavia nedala šanci Karviné a pohodlně vyhrála 4:0

Teplice - Dukla 5:2

Po remíze v úvodním kole v Příbrami nyní Teplice před vlastními fanoušky bodovaly naplno. Odnesla to pražská Dukla, která v úvodním utkání ligové sezony nechala všechny body obhájci titulu z Plzně, a nyní si veze z Teplic nakládačku 2:5. O tu se nejvíc zasloužili David Vaněček a Jakub Hora, kteří se trefili dvakrát. Dukla v lize prohrála popáté za sebou.

Je nám líto, video expirovalo.
Teplice Duklu nešetřily

Hlavní zprávy

Nejčtenější články