Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Teplice v poháru překvapivě vypadly v Králově Dvoře

Praha – Fotbalisté Teplic překvapivě vypadli už ve druhém kole MOL Cupu. Na hřišti Králova Dvora ze třetí nejvyšší soutěže prohráli 0:1, když jedinou branku vstřelil už v páté minutě Michal Hell. Dalších sedm prvoligových týmů, které byly dnes ve hře, postoupilo do dalšího kola.

Králův Dvůr druhým rokem po sobě ukázal, že proti favoritům se mu v poháru daří. Ve třetím kole minulého ročníku totiž Cábelíci vypadli se Spartou až po penaltovém rozstřelu, když navíc pražský celek vyrovnával až v samotném závěru normální hrací doby.

Teplice naopak stejně jako loni končí po porážce se soupeřem z nižší soutěže. Před rokem Severočeši, kteří o víkendu uhráli bezbrankovou remízu se Spartou a v nejvyšší soutěži ještě nedostali gól, podlehli ve třetím kole druholigovým Pardubicím 0:3.

Bohemians 1905 se na postup pořádně nadřeli, protože na hřišti třetiligových Štěchovic museli otáčet skóre. Domácím se dokonce v 82. minutě podařilo srovnat na 2:2, Klokanům ale vzápětí zajistil postup druhým gólem v zápase Jiří Jeslínek.

Finalista posledního ročníku Jablonec si naopak bez problémů poradil 4:1 s Domažlicemi, zatímco Jihlava vyhrála v Klatovech vysoko 9:1. Na triumfu Vysočiny se hattrickem podílel bosenský záložník Haris Harba.

Brno zvítězilo na půdě Slavičína 3:1, stejný výsledek si Slovácko odvezlo z Uničova. Prvoligový nováček Hradec Králové v Praze porazil Admiru 4:1 a Dukla zdolala Převýšov 3:0.

2. kolo fotbalového poháru:

Štěchovice - Bohemians 1905 2:3 (1:1), Klatovy - Jihlava 1:9 (0:5), Admira - Hradec 1:4 (0:2), Králův Dvůr - Teplice 1:0 (1:0), Uničov - Slovácko 1:3 (0:0), Slavičín - Brno 1:3 (0:2), Domažlice - Jablonec 1:4 (0:3), Převýšov - Dukla 0:3 (0:1).

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články