Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Stuttgart jen remizoval, na vedoucí Leverkusen už ztrácí 14 bodů

Stuttgart, který je aktuálně na třetím místě tabulky Bundesligy, jen remizoval se zachraňujícím se Kolínem nad Rýnem 1:1 a na první Leverkusen ztrácí už čtrnáct bodů. Union Berlín doma remizoval s Heidenheimem 2:2 a počtvrté v řadě neprohrál. Alex Král za domácí naskočil až v 90. minutě. Brémy hrály s Darmstadtem také nerozhodně 1:1.

Utkání Stuttgart – Kolín nad Rýnem
zdroj: ČTK / imago sportfotodienst / Eibner-Pressefoto/Wo

Úvodní branka zápasu ve Stuttgartu padla v 53. minutě, skóre otevřel domácí Millot. Hosté srovnali o devět minut později zásluhou německého mládežnického reprezentanta Martela, jenž se letos trefil v Bundeslize poprvé.

Kozli ukončili VfB sérii čtyř výher a potřetí za sebou uhráli ve venkovním utkání remízu 1:1. Bod však Kolínu v bitvě o záchranu příliš nepomohl. Z barážové šestnácté pozice ztrácí na patnáctý Augsburg šest bodů a odehrál o utkání více.

Mönchengladbach bez zraněného Tomáše Čvančary prolomil sérii pěti zápasů bez výhry a zdolal doma Bochum 5:2. Hosté nenavázali na týden staré vítězství nad Bayernem Mnichov a v tabulce jim patří 13. místo s náskokem osmi bodů na šestnáctý Kolín. Vítězná Borussia má stejný počet bodů, ale je o dvě příčky výš.

Výsledky 23. kola německé fotbalové ligy

Leverkusen – Mohuč 2:1 (3. Xhaka, 68. Andrich – 7. Kohr), Brémy – Darmstadt 1:1 (8. vlastní Zimmermann – 33. Justvan), Mönchengladbach – Bochum 5:2 (29. vlastní Gamboa, 35. Weigl z pen., 72. Reitz, 78. Siebatcheu, 90.+6 Honorat – 75. Hofman, 88. Schlotterbeck), Stuttgart – Kolín nad Rýnem 1:1 (53. Millot – 62. Martel), Union Berlín – Heidenheim 2:2 (44. Gosens, 45.+2 Schäfer – 3. Dovedan, 71. Beste),

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články