Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ESA logistika Tatran Střešovice - FAT PIPE FLORBAL CHODOV

Společně budeme opět skákat radostí, prohlásil při návratu do Milána Ibrahimovic

Triumfální přílet do Itálie zažila staronová posila fotbalistů AC Milán Zlatan Ibrahimovic. Osmatřicetiletého švédského útočníka vítaly davy nadšených fanoušků, které lemovaly cestu hvězdného kanonýra z letiště na zdravotní prohlídku. Ibrahimovic příznivcům aktuálně až jedenáctého týmu italské ligy slíbil, že se s jeho příchodem vrátí na stadion radost.

Ibrahimovic hlásí návrat do AC Milán
zdroj: ČTK/AP autor: Antonio Calanni

"Vždy jsem říkal, že tohle je můj domov, a teď jsem konečně zpátky. Čekejte mě na San Siru a společně budeme opět skákat radostí," řekl pro klubovou televizi Ibrahimovic, který za AC Milán nastupoval už v letech 2010 až 2012 a v roce 2011 mu pomohl k zatím poslednímu ligovému titulu.

Ibrahimovic dorazil do Milána soukromým strojem a po příletu ho uvítal člen klubového vedení Zvonimir Boban. Excentrický hráč poté vyrazil na cestu ke zdravotní prohlídce a limuzína s ním se jen obtížně proplétala davy nadšených fanoušků. Oficiálně představen bude Ibrahimovic v pátek.

"Pamatuji si, jak jsem byl tady na stejném místě před mnoha lety. Mezitím jsem prošel dalšími kluby, ale vrátil jsem se a to je důležité. Cítím se velmi šťastný," uvedl Ibrahimovic.

Jeden z nejlepších útočníků světa se vrátil do AC po konci angažmá v zámořské lize MLS, kde oblékal dres Los Angeles Galaxy. S milánským klubem se dohodl na smlouvě do léta s následnou opcí na další rok a za půl roku si má podle médií vydělat v přepočtu asi 89 milionů korun.

V roce 2012 se stal Ibrahimovic jako dosud poslední hráč AC králem střelců italské ligy, totéž se mu povedlo o tři roky dříve během angažmá u městského rivala Interu. Působil také v Malmö, Ajaxu Amsterdam, Juventusu Turín, Barceloně, Paris St. Germain a Manchesteru United.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články