Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Ibrahimovic chce zpět do AC, problém je ale smlouva. Pořád si o sobě myslí, že je výjimečný, píší média

O svém dalším angažmá má jasno. Švédský útočník Zlatan Ibrahimovic se podle italských médií chce vrátit do AC Milán. Problém však zatím spočívá v podmínkách smlouvy. Osmatřicetiletému kanonýrovi, který v listopadu ukončil působení v Los Angeles Galaxy, se údajně nezamlouval původní návrh kontraktu na šest měsíců s roční opcí.

Zlatan Ibrahimovic
zdroj: ČTK/PA/ autor: David Klein

List Gazzetta dello Sport už v listopadu uvedl, že by si Ibrahimovic podle smlouvy vydělal za půl roku dva miliony eur a v případě uplatnění opce další čtyři miliony (dohromady přes 153 milionů korun). Původně prý Ibrahimovic požadoval měsíční plat milion eur.

"Navzdory svému věku se švédský útočník stále považuje za výjimečného hráče. Proto žádá špičkový plat. Protože Zlatan je Zlatan, tečka," napsal v úterý deník Gazzetta dello Sport, jehož úvodní stránku zdobí titulek "Ibra si vybral Milán".

Ibrahimovic už v dresu "Rossoneri" působil v letech 2010 až 2012 a v 85 soutěžních utkáních za něj nastřílel 56 branek. V roce 2011 mu pomohl k zatím poslednímu mistrovskému titulu. Italskou ligu vyhrál třikrát ještě s Interem Milán, další tituly přidal s Barcelonou, Paris St. Germain a Ajaxem. V minulosti nastupoval také za Manchester United a v Los Angeles hrál od loňského března.

Zájem o Ibrahimovice projevila už dříve Boloňa, kde působí český reprezentační záložník Ladislav Krejčí. Vedení klubu ale v pondělí jeho příchod vyloučilo.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články