Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
HC Oceláři Třinec - HC Dynamo Pardubice

Solskjaer očekává, že United přistoupí k restartu se stejnou energií, jako by šlo o začátek sezony

Restart Premier League se blíží a trenér fotbalistů Manchesteru United Ole Gunnar Solskjaer očekává, že jeho svěřenci půjdou do prvního utkání proti Tottenhamu se stejným odhodláním jako do úvodního duelu ligového ročníku s Chelsea. Souboj United se "Spurs" je na programu v pátek 19. června, dva dny po restartu sezony.

Ole Gunnar Solskjaer
zdroj: Reuters autor: Andrew Yates

"Už strašně dlouho se těšíme na zápasy. První nás čeká za dva týdny, takže musíme zintenzivnit trénink a získat výhodu na svou stranu," řekl Solskjaer. "Rudí ďáblové" jsou pátí s tříbodovou ztrátou na čtvrtou Chelsea, které patří poslední příčka zajišťující start v základní skupině Ligy mistrů. Tottenham je oproti United pozadu o čtyři body.

"Všichni si uvědomujeme, že budeme muset být ve špičkové formě a plně soustředění. Pro všechny je to velký zápas. Na začátku ročníku jsme hráli proti Chelsea. Jsem si jistý, že hráči přistoupí k duelu s Tottenhamem se stejným odhodláním odehrát výborný zápas," uvedl sedmačtyřicetiletý Nor.

Manchester před březnovým přerušením fotbalu kvůli pandemii koronaviru neprohrál v 11 soutěžních utkáních za sebou. "Tréninky jsme zaměřili na shrnutí toho, co se nám dařilo, vypilování jedné dvou věcí a pár novinek. Snad v naší hře uvidíme spoustu věcí, které tam byly už před pozastavením soutěží," konstatoval bývalý hráč United.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články