Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Plzeň se vrátila do čela, za ní jsou seřazeni Sparta a Jablonec

Praha – Viktoria Plzeň je znovu vedoucím mužstvem ligové tabulky, když zvládla svůj duel s Bohemians Praha a vyhrála 2:1. Za ní je Sparta, která doma bez větších problémů porazila České Budějovice 4:0. Třetí je poté Jablonec, jenž díky vlastnímu gólu Jana Baránka vyhrál 2:1 nad Ostravou. Baníkovci kvůli tomu přišli o domácí neporazitelnost.

Viktoria Plzeň - Bohemians Praha 2:1

Fotbalisté Viktorie Plzeň porazili v patnáctém ligovém kole na svém hřišti Bohemians 2:1 a posunuli se zpět na první místo tabulky. Domácí vedli po proměněné penaltě Tomáše Hořavy, druhý gól jim přidala vlastní branka Josefa Jindřiška. Kapitán Bohemians pak alespoň vyvážil svou předchozí minelu snižující brankou z přímého kopu.

Reportáž z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Viktoria Plzeň - Bohemians 1905

Sparta Praha - České Budějovice 4:0

Že České Budějovice patří k jejich nejoblíbenějším soupeřům, znovu potvrdili fotbalisté Sparty. Úřadující mistr Jihočechy doma rozstřílel bez velkých potíží 4:0. Poslední domácí podzimní zápas Sparty v nejvyšší soutěži rozhodli dvěma góly kapitán Davida Lafata a Bořek Dočkal.

Reportáž z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - České Budějovice

Baník Ostrava - Jablonec 1:2

Výkonem nepřesvědčili, svůj úkol ale splnili. Fotbalisté Jablonce vydřeli na hřišti Baníku výhru 2:1. O zisku tří bodů pro Severočechy rozhodl v poslední minutě vlastní gól Jana Baránka. Jablonečtí podeváté v řadě bodovali, naopak Ostrava doma padla na desátý pokus po víc než sedmi měsících.

Reportáž z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Baník Ostrava - Jablonec

Zbrojovka Brno - Příbram 1:0

Fotbalisté Brna porazili doma Příbram 1:0, a ukončili tak sérii šesti zápasů bez vítězství. První výhru od 20. září, kdy Zbrojovka v 8. kole udolala Liberec, zařídil už v 5. minutě premiérovým gólem v české lize Moukanza. Příbram dohrávala od 31. minuty bez vyloučeného kapitána Zápotočného a prohrála teprve podruhé pod vedením trenéra Pavla Tobiáše. Brno se zásluhou výhry dostalo z pásma sestupu.

Reportáž z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Zbrojovka Brno - Příbram

Slovan Liberec - Vysočina Jihlava 2:2

Jejich úkol byl jasný. V posledních dvou zápasech získat minimálně čtyři body, jinak budou padat pokuty. Liberečtí fotbalisté avšak málem hned v prvním duelu podmínku porušili. S Jihlavou na domácím hřišti totiž dlouho prohrávali 0:2, ale Severočechům se nakonec podařilo srovnat na 2:2, díky čemuž si připsali již devátou remízu v sezoně. Vysočina bodovala i v šestém duelu pod koučem Romanem Kučerou.

Reportáž z utkání

Teplice - Dukla Praha 1:0

Fotbalisté Teplic se po polovině zápasů fotbalové ligy vrátili do kontaktu s pohárovými příčkami. Pomohla jim k tomu výhra 1:0 nad pražskou Duklou, kterou jim zajistil proměněnou penaltou Krob. Dukla se z pasivního výkonu oklepala až v posledních 15 minutách a vypracovala si tři velké šance, ty ale zneškodnil brankář Grigar. Kvůli prohře se propadla o bod právě za Teplice.

Reportáž z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Teplice - Dukla

Slavia - Hradec Králové 1:1

Slavii se nepodařilo vybojovat další tři ligové body, když pouze remizovala s beznadějně posledním Hradcem 1:1. Sešívaní hráli více než deset minut proti deseti, svého soupeře však přesto nezdolali. Neprohráli však již v posledních pěti utkáních.

Reportáž z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Slavia - Hradec Králové

Mladá Boleslav - Slovácko 2:0

Utkání Mladé Boleslavi se Slováckem, to je v posledních letech v lize jistota vítězství Středočechů 2:0. Svěřenci Karla Jarolíma zdolali tým z Uherského Hradiště tímto výsledkem již počtvrté v řadě a díky zisku tří bodů se posunuli na čtvrté místo před Ostravu. O vítězství rozhodli ve druhém poločase Tomáš Wágner s Michalem Ďurišem.

Reportáž z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Slovácko
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články