Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kooperativa NBL 2023/2024

Plzeň padla v Jihlavě, Sparta se jí přiblížila po výhře na Slovácku

Jablonec – První tým tabulky z Plzně nečekaně vyšel náprazdnou ze sobouje v Jihlavě. Sparta se vrátila na druhé místo po výhře na Slovácku a na čelo ztrácí jediný bod. Jablonci přinesla tři body výhra nad Mladou Boleslaví 1:0. Stejným výsledkem zdolaly České Budějovice ostravský Baník. Naopak Příbram s Teplicemi i Dukla se Slavií si podělily po bodu. Poslední Hradec bezgólově remizoval s Liberecem, stejně jako Bohemians 1905 s Brnem.

Marné snažení Stanislava Tecla v duelu s Jihlavou
zdroj: ČTK autor: Luboš Pavlíček

Jihlava - Plzeň 2:1

Plzeň po bravurně zvládnutém duelu se Spartou nečekaně prohrála v Jihlavě 1:2 a v čele tabulky má na mistrovský celek už jen bodový náskok. Viktoria vedla díky trefě Davida Limberského z konce první půle, ale po změně stran otočili skóre Muris Mešanovič a náhradník Lukáš Masopust.

Reportáž z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Jablonec - Plzeň

Slovácko - Sparta 0:2

Sparta potvrdila, že se jí proti Slovácku daří. Tentokráte zvítězila v Uherském Hradišti 2:0 a vrátila se na druhé místo v tabulce před Jablonec. Branky vstřelili v 38. minutě Bořek Dočkal a v 57. minutě Tiémoko Konaté. Slovácko v posledních čtrnácti duelech nezískalo se Spartou ani bod, naposledy nad ní vyhrálo v září 2005.

Reportáž z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Jihlava - Sparta

Bohemians 1905 - Brno 0:0

Utkání bylo plné nervozity a nepřesností. Brno ukončilo sérii pěti proher, ale zůstalo předposlední v tabulce. Pražané v nejvyšší soutěži bodovali poprvé po třech kolech a jsou na desátém místě tabulky.

Reportáž z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Ohlasy hráčů a trenérů po utkání Bohemians 1905 - Brno

Hradec Králové - Liberec 0:0

Remízový král sezony se rýsuje. Fotbalisté posledního Hradce Králové remizovali doma 0:0 s Libercem a ukončili sérii sedmi porážek v nejvyšší soutěži. Východočeský nováček poprvé pod novým trenérem Bohuslavem Pilným neprohrál, ale k nesestupovým místům mu chybí sedm bodů. Slovan uhrál osmý nerozhodný výsledek v sezoně.

Reportáž z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih z utkání Hradec Králové - Zbrojovka Brno

Jablonec - Mladá Boleslav 1:0

Jablonec pod trenérem Šilhavým sbírá výhru za výhrou. Navíc svoji sérii bez prohry prodloužil na osm duelů. Jedinou branku střetnutí dal Ruslav Mingazov. Boleslav naopak prodloužila svou venkovní mizérii, když z posledních šesti zápasů na soupeřových hřištích získala pouhé dva body a už 446 minut nedala gól.

Reportáž z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Jablonec - Mladá Boleslav

České Budejovice - Baník Ostrava 1:0

Jakub Hora a pak nikdo. Útočník Českých Budějovic se stal jediným střelcem utkání s Baníkem Ostrava a Dynamo díky němu zvítězilo 1:0. Jihočeši na domácím hřišti triumfovali poprvé od srpnové výhry nad Mladou Boleslaví a v neúplné tabulce se posunuli z předposlední patnácté na dvanáctou příčku.

Reportáž z utkání

Dukla Praha - Slavia Praha 2:2

Slavia se pomalu zvedá ze své marné formy, již počtvrté v řadě sešívaní neprohráli. Tři utkání ze čtyř však skončila pouze remízou a nejinak tomu bylo i na hřišti Dukly, která v lize ještě stále svého pražského soupeře nedokázala porazit. Slávisté dvakrát vedli, a to i díky obrovské hrubce brankáře Rady, ovšem domácí v obou případech srovnali skóre utkání.

Reportáž z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Dukla Praha - Slavia Praha

Příbram - Teplice 1:1

Tepličtí fotbalisté počtvrté z posledních pěti zápasů nedokázali vyhrát. Po nevýrazném výkonu na hřišti Příbrami, která většinu utkání dominovala, Severočeši vybojovali bod za remízu 1:1. Teplice se nevyhnuly individuálním hrubkám, po Grigarových chybách byl nyní nešťastným hrdinou obránce Vondrášek, jenž namazal Řezníčkovi na úvodní gól Středočechů. Jenže Teplicím se v druhém poločase podařilo srovnat zásluhou Jablonského.

Reportáž z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání 1. FK Příbram - Teplice

Hlavní zprávy